Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 642 / 18 / 7
Ja też jechałem na tym miksie i bardzo mi się spodobał. Dorzucałem jeszcze czasem EPH i było wyśmienicie. Koncentracja na wielki plus. Zauważyłem, że noopept uzupełnia się z piracetamem, który poprawia pamięć długoterminową, a noopept zwiększał u mnie możliwość koncentracji.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 14 / / 0
czy jest jeszcze ktoś kto stosuje noopept, NALT i ALCAR (+cholina) jednocześnie? Mam wrażenie że ALCAR i NALT się gryzą i tak jakby ich działanie się znosiło. Jak jest u Was? PS. Piracetam dołączę na dniach. Podtrzymajmy ten wątek.
pozdrawiam
  • 642 / 18 / 7
Możesz dokładnie powiedzieć co to NALT?
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 14 / / 0
n-acetyl l-tyrozyna
  • 229 / / 0
Stosuje mix noopept + piracetam od około 10 dni.
Po jednoczesnym zażyciu jedno wzmaga działanie drugiego.
Dobra koncentracja chwilami zamienia się w agresje słowną, którą jestem w stanie prawie całkowicie kontrolować :).
  • 501 / 7 / 0
prawie całkowicie? nie rozumiem po co mixować noopept z piracetamem? przecież noopept jest dużo silniejszy od piracetamu.
  • 618 / 110 / 0
Temat z dupy, autor zapadł się pod ziemię zamiast jakiekolwiek refleksje napisać.

Po co miksować noopept z piracetamem? A miksowałeś? Ja tak i wg mnie to najlepsze połączenie pod względem ekonomia/efekty. Oczywiście do tego musi być podstawowy stack złożony z kompleksu witamin, choliny (od biedy lecytyna), chelat magnezu i omega-3, ewentualnie żeń-szeń.
  • 501 / 7 / 0
To jakie dawki piracetam / noopept polecasz?
  • 618 / 110 / 0
piracetam 3,6g podzielone na trzy porcje dziennie przez dwa miesiące, noopept 25mg dwa razy dziennie przez 40 dni (dwa gramy).

Piracetam jest tani jak barszcz, Biotropil 15zł za 60tab 1200mg. Noopept zresztą też, już za 44zł 2g da się kupić od dobrego vendora.

A jak ktoś ma hajs to sunifiram. A jak ma dużo hajsu to prl :-D
  • 501 / 7 / 0
No niby tanie ale jednak to wszystko jest na receptę, więc dochodzi jeszcze koszt wizyty u lekarza.

BTW co to prl?
ODPOWIEDZ
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.