Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
kapitanxsova pisze:i jak sadzisz te twoje mniej wiecej 75mg jest dobre na poczatek czy lepiej zmniejszyc/zwiekszyc ?
Anon pisze:Czy difenidyna działała na któregoś z was stymulująco?
Ja również nie doświadczyłem żadnego pobudzenia raczej typowe dla dysocjantów senne rozleniwienie ^_^
Anon pisze:@2up
Właściwie to ta jedna wypowiedź mi wystarcza ;] Skoro pod każdym względem gorsze od MXE to zdecydowanie nie mam czego w tym szukać.
Dziwi mnie tak małe zainteresowanie tym dysocjiantem gdyż sam uważam że ma naprawde ogromny potecjiał. Pod żadnym względem nie powiedziałbym że jest gorszy od MXE(którego jestem wielkim fanem
Raczej dawka będzie odmierzona prawie idealnie i podana w piwie, jeśli to jest ważne.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.