Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 600 / 1 / 0
mam to samo z oczami. bardzo często się rozjeżdżają, drgają, nie da się skupić (na przykład w tej chwili) na pisaniu, czytaniu, no na niczym. coś jak oczopląs. nie mam tego non stop ale zdarza się co jakiś czas. strasznie denerwujące.
Where's your will to be weird?
  • 181 / 3 / 0
Podbijam z tymi samymi objawami. Nie mogę się zwlec z łóżka, do tego drżenia mięśni i rąk, a także mrowienie. Zataczanie się na znajomych podczas tripów. 5x gorszy wzrok, a wizyta u okulisty wykazała, że nie mam żadnej wady :emo: Ciekawe czy to SM (mam jeden przypadek w rodzinie) czy może skutek zażywania jakiegoś wspaniałego RC :finger:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.