Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 600 / 1 / 0
mam to samo z oczami. bardzo często się rozjeżdżają, drgają, nie da się skupić (na przykład w tej chwili) na pisaniu, czytaniu, no na niczym. coś jak oczopląs. nie mam tego non stop ale zdarza się co jakiś czas. strasznie denerwujące.
Where's your will to be weird?
  • 181 / 3 / 0
Podbijam z tymi samymi objawami. Nie mogę się zwlec z łóżka, do tego drżenia mięśni i rąk, a także mrowienie. Zataczanie się na znajomych podczas tripów. 5x gorszy wzrok, a wizyta u okulisty wykazała, że nie mam żadnej wady :emo: Ciekawe czy to SM (mam jeden przypadek w rodzinie) czy może skutek zażywania jakiegoś wspaniałego RC :finger:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.