Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 233 / 6 / 0
Ten oprysk nie mógł spowodować żadnego działania psychoaktywnego.Zmieszanie pestycydu z ziołem wcale nie spotęguje, wzmocni jego działania, najwyżej byś się zatruł. Albo robisz sobie żarty albo się podświadomie nakręciłeś, że palenie było opryskane i popsuło Ci głowę, natrętnie o tym myślałeś co wywołało jakieś lęki,derealizację i psychozę.Jak nie żartujesz to ja bym się przełamał i do psychologa/neurologa/psychiatry poginał, bo sprawa jest poważna.
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 383 / 6 / 0
Jak często, jak dużo wcześniej paliłeś? Ile masz lat?
Po za otępieniem, trudnością z koncentracją i pamięcią dochodzą jeszcze jakieś inne niepokojące objawy? (np. słyszysz głosy etc?)
Czy ktoś w rodzinie chorował na jakieś psychiczne choroby?
Jeszcze ciekawi mnie jedna rzecz. W momencie, kiedy będziesz kiepsko się czuł (w Twoim wypadku pewnie będzie to wieczór) proponuje zapalić papierosa. Obserwować czy jest poprawa.

Pozdrawiam
Trzymaj się
  • 117 / 2 / 0
Jobsons20 pisze:
Ten oprysk nie mógł spowodować żadnego działania psychoaktywnego.Zmieszanie pestycydu z ziołem wcale nie spotęguje, wzmocni jego działania, najwyżej byś się zatruł. Albo robisz sobie żarty albo się podświadomie nakręciłeś, że palenie było opryskane i popsuło Ci głowę, natrętnie o tym myślałeś co wywołało jakieś lęki,derealizację i psychozę.Jak nie żartujesz to ja bym się przełamał i do psychologa/neurologa/psychiatry poginał, bo sprawa jest poważna.
No jak nie mógł spowodować , jak ja w ogóle nie wiedziałem , czy żyję taki miałem odlot :-/
Nie nakręciłem się , przez pierwsze 2 miesiące nie mogłem ogarnąć myśli , 0 skupienia.
Na moje , to roundap w połączeniu z mary spowodował wyniszczenie komórek , stąd ten zanik pamięci i brak koncentracji.

@adhesive
Paliłem dosyć często , praktycznie całe weekendy , mam 18 lat.
Poza tymi dolegliwościami nie zaobserwowałem innych zmian (na szczęście :-) )
Nikt w rodzinie nie miał żadnych psychicznych chorób i jestem pewien , że nic sobie nie wkręciłem.
Zapaliłem raz , ale dym tytoniowy pogarsza moje samopoczucie ( paliłem kiedyś sporadycznie przed uszkodzeniem głowy i zawsze podczas zaciągania źle się czułem :-( )
dlatego nie palę. Ewentualnie zapalę czasami cygaretkę smakową , paląc bez zaciągania się.

-Nie napierniczaj postu, pod postem, używaj trybu edytuj, nie dodawaj cytatów wielokrotnie w całości, jeżeli znajdują się one na tej samej stronie /-kolj.
Uwaga! Użytkownik theybugme jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / 2 / 0
adhesive pisze:
Jak często, jak dużo wcześniej paliłeś? Ile masz lat?
Po za otępieniem, trudnością z koncentracją i pamięcią dochodzą jeszcze jakieś inne niepokojące objawy? (np. słyszysz głosy etc?)
Czy ktoś w rodzinie chorował na jakieś psychiczne choroby?
Jeszcze ciekawi mnie jedna rzecz. W momencie, kiedy będziesz kiepsko się czuł (w Twoim wypadku pewnie będzie to wieczór) proponuje zapalić papierosa. Obserwować czy jest poprawa.

Pozdrawiam
Trzymaj się
Paliłem dosyć często , praktycznie całe weekendy , mam 18 lat.
Poza tymi dolegliwościami nie zaobserwowałem innych zmian (na szczęście :-) )
Nikt w rodzinie nie miał żadnych psychicznych chorób i jestem pewien , że nic sobie nie wkręciłem.
Zapaliłem raz , ale dym tytoniowy pogarsza moje samopoczucie ( paliłem kiedyś sporadycznie przed uszkodzeniem głowy i zawsze podczas zaciągania źle się czułem :-( )
dlatego nie palę. Ewentualnie zapalę czasami cygaretkę smakową , paląc bez zaciągania się.
Uwaga! Użytkownik theybugme jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 322 / 2 / 0
@theybugme, ale z tego co widzę eksperymentujesz z ziarnami mało znanej rośliny. i przyjmujesz inne dragi oprócz noopeptów. a twoje dolegliwości nie mają nic wspólnego z paleniem.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 4807 / 270 / 0
Uważam że palenie mogło być katalizatorem jakiegoś problemu z psychiką. Neurolog to raz, psychiatra dwa. Twój opis przypomina mi stan pewnego schorzenia psychicznego (zaburzenia dysocjacyjne) ale muszę sprawdzić. Zauważyłeś, że masz problem gdy jesteś zmęczony?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 117 / 2 / 0
The Light pisze:
Uważam że palenie mogło być katalizatorem jakiegoś problemu z psychiką. Neurolog to raz, psychiatra dwa. Twój opis przypomina mi stan pewnego schorzenia psychicznego (zaburzenia dysocjacyjne) ale muszę sprawdzić. Zauważyłeś, że masz problem gdy jesteś zmęczony?
W ciągu ostatnich dni czuję się lepiej , zarówno w dzień , jak i w nocy.
Właśnie skończyłem brać noopept'a , zobaczymy , jak będzie bez niego.
Ogólnie to cały czas się tak czuję , jak jestem zmęczony to podobnie , bez większej różnicy.
  • 272 / 6 / 0
Normalnie nowy urban legend. Zawiecha fazy po kanna. :cheesy:
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / 2 / 0
raven gray pisze:
Normalnie nowy urban legend. Zawiecha fazy po kanna. :cheesy:
Tu nie chodzi o zawieche po samym kanna , tylko zawieche po opryskanym jakimś gównem krzaku.
Czytaj ze zrozumieniem , a nie sam tytuł tematu :-/
  • 322 / 2 / 0
@up, nie odsyłaj kogoś do czytania ze zrozumieniem, jeśli sam tego samego nie robisz.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.