Po za otępieniem, trudnością z koncentracją i pamięcią dochodzą jeszcze jakieś inne niepokojące objawy? (np. słyszysz głosy etc?)
Czy ktoś w rodzinie chorował na jakieś psychiczne choroby?
Jeszcze ciekawi mnie jedna rzecz. W momencie, kiedy będziesz kiepsko się czuł (w Twoim wypadku pewnie będzie to wieczór) proponuje zapalić papierosa. Obserwować czy jest poprawa.
Pozdrawiam
Trzymaj się
Jobsons20 pisze:Ten oprysk nie mógł spowodować żadnego działania psychoaktywnego.Zmieszanie pestycydu z ziołem wcale nie spotęguje, wzmocni jego działania, najwyżej byś się zatruł. Albo robisz sobie żarty albo się podświadomie nakręciłeś, że palenie było opryskane i popsuło Ci głowę, natrętnie o tym myślałeś co wywołało jakieś lęki,derealizację i psychozę.Jak nie żartujesz to ja bym się przełamał i do psychologa/neurologa/psychiatry poginał, bo sprawa jest poważna.
Nie nakręciłem się , przez pierwsze 2 miesiące nie mogłem ogarnąć myśli , 0 skupienia.
Na moje , to roundap w połączeniu z mary spowodował wyniszczenie komórek , stąd ten zanik pamięci i brak koncentracji.
@adhesive
Paliłem dosyć często , praktycznie całe weekendy , mam 18 lat.
Poza tymi dolegliwościami nie zaobserwowałem innych zmian (na szczęście :-) )
Nikt w rodzinie nie miał żadnych psychicznych chorób i jestem pewien , że nic sobie nie wkręciłem.
Zapaliłem raz , ale dym tytoniowy pogarsza moje samopoczucie ( paliłem kiedyś sporadycznie przed uszkodzeniem głowy i zawsze podczas zaciągania źle się czułem :-( )
dlatego nie palę. Ewentualnie zapalę czasami cygaretkę smakową , paląc bez zaciągania się.
-Nie napierniczaj postu, pod postem, używaj trybu edytuj, nie dodawaj cytatów wielokrotnie w całości, jeżeli znajdują się one na tej samej stronie /-kolj.
adhesive pisze:Jak często, jak dużo wcześniej paliłeś? Ile masz lat?
Po za otępieniem, trudnością z koncentracją i pamięcią dochodzą jeszcze jakieś inne niepokojące objawy? (np. słyszysz głosy etc?)
Czy ktoś w rodzinie chorował na jakieś psychiczne choroby?
Jeszcze ciekawi mnie jedna rzecz. W momencie, kiedy będziesz kiepsko się czuł (w Twoim wypadku pewnie będzie to wieczór) proponuje zapalić papierosa. Obserwować czy jest poprawa.
Pozdrawiam
Trzymaj się
Poza tymi dolegliwościami nie zaobserwowałem innych zmian (na szczęście :-) )
Nikt w rodzinie nie miał żadnych psychicznych chorób i jestem pewien , że nic sobie nie wkręciłem.
Zapaliłem raz , ale dym tytoniowy pogarsza moje samopoczucie ( paliłem kiedyś sporadycznie przed uszkodzeniem głowy i zawsze podczas zaciągania źle się czułem :-( )
dlatego nie palę. Ewentualnie zapalę czasami cygaretkę smakową , paląc bez zaciągania się.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
The Light pisze:Uważam że palenie mogło być katalizatorem jakiegoś problemu z psychiką. Neurolog to raz, psychiatra dwa. Twój opis przypomina mi stan pewnego schorzenia psychicznego (zaburzenia dysocjacyjne) ale muszę sprawdzić. Zauważyłeś, że masz problem gdy jesteś zmęczony?
Właśnie skończyłem brać noopept'a , zobaczymy , jak będzie bez niego.
Ogólnie to cały czas się tak czuję , jak jestem zmęczony to podobnie , bez większej różnicy.
raven gray pisze:Normalnie nowy urban legend. Zawiecha fazy po kanna. :cheesy:
Czytaj ze zrozumieniem , a nie sam tytuł tematu :-/
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.