13.09 Dzień 10: 1mg
14.09 Dzień 11: 0.75mg
15.09 Dzień 12: 0.75mg
16.09 Dzień 13: 0.5mg
17.09 Dzień 14: 0.25mg
Kiedy przyjebać trzy ce pe+ homet+ 5-API, aby ten chujaszek (klon) nie wpłynął w żadnym stopniu na flippa?
Co do odstawki to jak narazie jest spoko, wpierdalam dodatkowo 5-htp, może coś pomoże
Regulator Kwasowosci pisze: Kiedy przyjebać trzy ce pe+ homet+ 5-api, aby ten chujaszek (klon) nie wpłynął w żadnym stopniu na flippa?
Co do odstawki to jak narazie jest spoko, wpierdalam dodatkowo 5-htp, może coś pomożena chujowe samopoczucie.
Bez niego będziesz miał pewnie niezłe jazdy po 3 dniu odstawki, a z nim to już całkiem kolorowo będzie!
Jak jadłeś benzo przeciwlękowe (bromazepam, alprazolam, lorazepam) to najpierw ich się pozbądź i później dopiero schodź całkiem z benzo.
Nie zmniejszaj dawek tak szybko, jak jadłeś rok, bo to będzie miało mały wpływ na samą odstawkę. Schodź tydzień w tydzień po 0,5 mg klona jak już musisz.
Generalnie nie wiem co wolisz? Spłycone wrażenie po psychodelikach czy wyjebany bad trip? Jak to drugie to napisz trip reporta ;-)
phiea23 pisze:Witam a co w przypadku jednoczesnego brania benzo, neuroleptykòw i ssri? Pomóżcie
And speak my point of view,
But it's not sane...
phiea23 pisze:Witam a co w przypadku jednoczesnego brania benzo, neuroleptykòw i ssri? Pomóżcie
Jednego pięknego dnia kiedy już wiedziałem, że braknie mi kasy na zakup klonów, które to kupowałem tylko przez internet zjadłem ranną dawkę zapiłem jakąś rudą spod łóżka i na nieświadomce ojebałem resztę zapasów gdzie było ze 20mg?
Później obudziwszy się trzeźwy i lekko wydygany powiedziałem starszej o co be i do doktorka, który jak to u niego zimny lub ośrodek.
Wybrałem zimny, dał depakinę i jedyne uboczne to miałem z depakiny :-)
Przedwczoraj rzucony Gibel w ilości 25ml dziennie przez 2 miechy przy pomocy rolek 5 w ilości sztuk 6.
Przynajmniej na tym polu mi się życiu ułożyło i byłem u tego samego lekarza :-)
druidancer pisze:Zależy, po co Ci taki koktail. Czy z powodów leczniczych, czy innych różncyh. Ogólnie nie powinno być tak źle z odstawieniem BDA w tym zestawie, da się zrobić, zawsze można podregulować którymś z leków, który Ci zostaje, w razie kryzysu, tylko z głową "pod kontrolą lekarską"- żeby nie było. A co bierzesz dokładnie?phiea23 pisze:Witam a co w przypadku jednoczesnego brania benzo, neuroleptykòw i ssri? Pomóżcie
SSRI - Parogen
Neuroleptyki - Haloperidol
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.