Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 381 / 5 / 0
A jak faza ? Widze po poscie, ze zajebanie sprowadzajace do poziomu gabki morskiej, czyz nie ?
  • 56 / / 0
też jestem bardzo ciekaw, ile mniej więcej mg spaliłeś i czy przypomina zwykle pb ?
  • 425 / 3 / 0
Ktoś jeszcze próbował? Spodoba się miłośnikom mocniejszych wrażeń w stylu 5f-akb48, am-2201?
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 140 / 2 / 0
Całkiem fajne kanna, dosyć srogo upierdala, ja zrobiłem maczankę w proporcji 1g 5F-PB-22 na 15 g podbiału i jest całkiem dobrze.

Nie ma tego uderzenia młotkiem w głowę jak w przypadku AMki, zaś faza jest jak po dobrej indice.

Trzyma około 40 minut przy wysokiej tolerce na kanna.

Aha, w połączeniu z AKB 48 robi istny terror w głowie (mieszanka 0,5 g 5F-PB-22 i 0,5 g AKB-48 na 15 g podkładu) ;)

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 269 / 3 / 0
Re: 5F-PB-22
Nieprzeczytany post autor: ras »
Palone naniesione na lekko zapylone topy natury pokarało w chuj mocno. W chuj jak dla mnie mocne kanna.
cannabacchus
  • 61 / 1 / 0
maczana 1/30 i opitolenie 0,2g z wiadra wywołało :kotz: kurewskie poty, serce waliło jak młot. Wniosek: za duża dawka :old:
  • 1558 / 18 / 0
ja zrobilem w proporcjach 1g/25 podbialu i jest gitara. mocne :) ale pale to caly czas, dziury typowe, jak po kanna... pamiec krotka zjebana ale nie doszczetnie. polecam kanna :)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 425 / 3 / 0
No i sprawdziłem... Kurde, dobre to. Bardzo dobry nastrój, wszystko dużo pozytywniejsze (w porównaniu do innych kanna, które miałem przyjemność próbować). Na mnie nie działa ani trochę schizująco, bardzo udany kanna. Beżowy sort. Spora chęć do rozmowy. Duże problemy z pamięcią podczas fazy. Mocno wpływa na myślenie, mniej na ciało. Jest się w stanie ogarniać, mimo solidnego upizgania :gun:
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 744 / 29 / 0
Wsypałem na folie 12mg, ściągnąłem jeden pasek i już poczułem działanie, bardzo szybkie wejście, trochę jak 5f-UR-144, stan bardzo przyjemny, już po jednej chmurce. Dobrze usypia i występuje duże gastro po. Polecam vaporyzację tego kanna. Szybko, mocno, trochę krócej działa niż zwykłe pb-22.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 48 / / 0
Jezeli na 5f-akb-48 robilem 1/15, to tego ile powinienem zrobic? Pytam, bo chyba braklo tego pierwszego i dostalem od vendora te drugie i nie wiem co z tym zrobic. Chce mocno, ale nie zabijake. :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".