Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 310 / 5 / 0
Jak wam tak nie podchodzi fluor w każdej postaci to ja sie pytam czym myjecie zęby ? No chyba że nie myjecie a potem zwalacie na kanna %-D
Co do am-2201 już wielokrotnie pisałem o tym że byłem w ciągu na tym syfie prawie 2 lata a zęby mam bielutkie jak mało kto ;-)
  • 27 / / 0
Panowie może się wypowiecie na temat tego kanna a nie spamujecie tutaj odnośnie fluorów itp... sam jestem ciekaw jakie ma działanie i jakie proporcje się daje do maczanki...
  • 766 / 136 / 6
Sądząc po papierkach, będzie korba w głowie i proporcjonalnie mniejszy wpływ na ciało. Kwas para-fluorobenzoesowy jest mniej szkodliwy niż kwasy alifatyczne z fluorem. Spowodowane jest to dezaktywacją pierścienia aromatycznego i stosunkowo niską toksycznością samego toluenu (http://en.wikipedia.org/wiki/Toluene_(toxicology)), jako związku podstawowego dla pochodnej para-fluorowej. Swoją drogą, świetny projekt - zwróćcie uwagę na podobieństwo ugrupowania znajdującego się za podstawionym amidowym atomem azotu a naftalenem czy adamantanem. Są całkiem podobne w swych wymiarach :-)
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 62 / / 0
to w końcu ktoś to jarał czy nie? już każdy wie, że fluor to zło i umrzemy
  • 766 / 136 / 6
Re: AB-FUBINACA
Nieprzeczytany post autor: Berig »
Testowane ~5mg na dwie osoby za pomocą butelki. Uważam, że to odpowiednia ilość przy małej tolerancji, mogłoby być nawet nieco mniej. Zdecydowanie energetyczne, ciekawy odbiór muzyki połączony z nienachalną, nieco psychodeliczna atmosferą chillu. Można zrobić coś konstruktywnego, można się wylegiwać. O Jeśli chodzi o "jakość" fazy - wyższa półka, tuż obok BB-22 - wyjątkowo mało efektów ubocznych (mimo diabelskiego fluoru :cool:) i pozytywny klimat. Zaskoczył mnie, tak samo jak AB-PINACA.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

• 992 / 17 / 0
A jak z długością? Jak wygląda przedawkowanie? To chyba będzie kolejny kanna którego spróbuje... mam nadzieje że nie jest "letargo" twórczy jak co niektóre.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 766 / 136 / 6
Podobnie jak przy AB-PINACA - peak trwa do godziny i przede wszystkim jest wyjątkowo stabilny, potem następuje długi (3-4h) afterglow. Sądzę, że przy przedawkowaniu raczej nie będzie tragedii, bo nie wykazuje w normalnych dawkach silnych skutków ubocznych w przeciwieństwie do takiego AM-2201. Przyjemniej wchodzi na ciało. Nie wiem też nic na temat jego właściwości karających :-D

• 140 / 2 / 0
Całkiem przyjemny kanna :)

Nie za mocny, ale też absolutnie nie za słaby, czuć troszkę podobieństwa do AKB 48, ale z kilkoma zasadniczymi różnicami, jest po prostu mocniejszy i działa przyjemniej, powoduje cholernego suchara w buzi.

Czas działania to w moim przypadku 25 minut, maczanka robiona w proporcji 0,4 g FUBINACI na 6g podkładu (podbiał)

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 963 / 81 / 0
@up Takie proporcje przez tolerke?
  • 140 / 2 / 0
@g3no- Tak, tolerka wysoka jak Alpy, wdaje się we znaki.

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.