Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 310 / 6 / 0
Jak wam tak nie podchodzi fluor w każdej postaci to ja sie pytam czym myjecie zęby ? No chyba że nie myjecie a potem zwalacie na kanna %-D
Co do am-2201 już wielokrotnie pisałem o tym że byłem w ciągu na tym syfie prawie 2 lata a zęby mam bielutkie jak mało kto ;-)
  • 27 / / 0
Panowie może się wypowiecie na temat tego kanna a nie spamujecie tutaj odnośnie fluorów itp... sam jestem ciekaw jakie ma działanie i jakie proporcje się daje do maczanki...
  • 766 / 136 / 6
Sądząc po papierkach, będzie korba w głowie i proporcjonalnie mniejszy wpływ na ciało. Kwas para-fluorobenzoesowy jest mniej szkodliwy niż kwasy alifatyczne z fluorem. Spowodowane jest to dezaktywacją pierścienia aromatycznego i stosunkowo niską toksycznością samego toluenu (http://en.wikipedia.org/wiki/Toluene_(toxicology)), jako związku podstawowego dla pochodnej para-fluorowej. Swoją drogą, świetny projekt - zwróćcie uwagę na podobieństwo ugrupowania znajdującego się za podstawionym amidowym atomem azotu a naftalenem czy adamantanem. Są całkiem podobne w swych wymiarach :-)
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 62 / / 0
to w końcu ktoś to jarał czy nie? już każdy wie, że fluor to zło i umrzemy
  • 766 / 136 / 6
Re: AB-FUBINACA
Nieprzeczytany post autor: Berig »
Testowane ~5mg na dwie osoby za pomocą butelki. Uważam, że to odpowiednia ilość przy małej tolerancji, mogłoby być nawet nieco mniej. Zdecydowanie energetyczne, ciekawy odbiór muzyki połączony z nienachalną, nieco psychodeliczna atmosferą chillu. Można zrobić coś konstruktywnego, można się wylegiwać. O Jeśli chodzi o "jakość" fazy - wyższa półka, tuż obok BB-22 - wyjątkowo mało efektów ubocznych (mimo diabelskiego fluoru :cool:) i pozytywny klimat. Zaskoczył mnie, tak samo jak AB-PINACA.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

• 992 / 17 / 0
A jak z długością? Jak wygląda przedawkowanie? To chyba będzie kolejny kanna którego spróbuje... mam nadzieje że nie jest "letargo" twórczy jak co niektóre.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 766 / 136 / 6
Podobnie jak przy AB-PINACA - peak trwa do godziny i przede wszystkim jest wyjątkowo stabilny, potem następuje długi (3-4h) afterglow. Sądzę, że przy przedawkowaniu raczej nie będzie tragedii, bo nie wykazuje w normalnych dawkach silnych skutków ubocznych w przeciwieństwie do takiego AM-2201. Przyjemniej wchodzi na ciało. Nie wiem też nic na temat jego właściwości karających :-D

• 140 / 2 / 0
Całkiem przyjemny kanna :)

Nie za mocny, ale też absolutnie nie za słaby, czuć troszkę podobieństwa do AKB 48, ale z kilkoma zasadniczymi różnicami, jest po prostu mocniejszy i działa przyjemniej, powoduje cholernego suchara w buzi.

Czas działania to w moim przypadku 25 minut, maczanka robiona w proporcji 0,4 g FUBINACI na 6g podkładu (podbiał)

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 1041 / 91 / 0
@up Takie proporcje przez tolerke?
  • 140 / 2 / 0
@g3no- Tak, tolerka wysoka jak Alpy, wdaje się we znaki.

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.