najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Dobrą ofertą jest zakup 3 paczek z Nirvany po promocyjnej cenie 29.00EUR +5.00EUR przesyłka
www.freecannabis.com/shop
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ivanez »
jakies dziwne pytania zadajecie panowie, z jakiego seedbanku HH? jak ktos ma hajs niech bierze oryginal z DP za 26 eurosów, (nie zawiedzie się na pewno, pestki z DP otwieraja sie po 12 h :) a jak cienias to mu pozostaje nirvanka za 12 euro. i tu akurat mam ch..... doswiadczenia, zamowilem dyszke nasion HH i ... zadne nie wykielkowalo, reklamowalem, dostalem druga paczke i .... to samo , potem czytalem na overgrow, ze mieli taki chujowaty okres i zdarzaly sie takie akcje, w kazdym razie ja sie do HH zrazilem
Uwaga! Użytkownik ivanez nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dam1an »
Czy ktoś zamawiał może HH z Sensi seeds?
Ten HH jest białą odmianą!!
15 nasion za 27f chyba najdroższy jakiego spotkałem.
Jak ktoś wie wiencej na temat tego z Sensi ??
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
Dam1an pisze:
Czy ktoś zamawiał może HH z Sensi seeds?
Ten HH jest białą odmianą!!
15 nasion za 27f chyba najdroższy jakiego spotkałem.
Jak ktoś wie wiencej na temat tego z Sensi ??
sensi jako takie nie ma HH
no.. powiedzmy: przybudówka sensi -> white label ma:

http://www.sensiseeds.com/ml/shop.asp?M ... PluNr=2065

HH to odmiana IBL. i zapewne wszystkie niezaleznie od pochodzenia sie wiele nie róznią.
Nirvanowska wersja nie powinna odbiegać od reszty.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bugiee »
czy może mi ktoś opisać jaka jest faza po hh , śmiechowa czy przymulająca?
Uwaga! Użytkownik bugiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sebo »
2 sezony temu hodowalem HH z 10 nasion wykielkowaly 3 z czego 1 dozyła końca.Jak na mój pierwszy raz z krzaka wycinsołem 80 G więc nieżle :) .Co do mocy to jest raczej słaba ,a faza to w moim przypadku smiechowa zajebista.
  • 70 / 1 / 0
Czesc czy z HH łatwo sie robi klony , bo chciałbym zrobić . Przy przycinaniu włażyłbym górną częsc rosliny do wody , moze sie ukorzeni i zrobie osobną roślinke . Jaka długa powinna byc ta galaz . odpiszcie peace
  • 863 / 123 / 5
HH - Female Seeds

Plon - 8\10
Moc - 6\10

Łatwa w uprawie , ogromna , dla początkującego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[ external image ]
ODPOWIEDZ
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.