Shpongle live to jest to coś, co chciałem w życiu zobaczyć, z resztą reszta line-up'u też trzyma wysoki poziom.
patrząc na SUN widzę, że bardziej dojebany wyszedł im chyba chill stage :P Do tego nakłada się z Audioriver (a chodzą plotki, że daft punk ma grać w tym roku).
No i większość znajomych na sun jedzie a ja mam dylemat.
Uśpione zło nie śpi.
Patrzcie jaka miejscówka się szykuje...:)
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 981&type=1
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Csobankapuszta.;D
BS pisze:Pojechać pojadę, tylko na jakąś szerszą integrację to nie mam zbyt wielkiej ochoty
Jak dla mnie tegoroczny lineup zapowiada się naprawdę super, więc chętnie bym się wybrał.
Kefas, dawaj na stopa. To jest sama północ Węgier, jak masz farta to da radę wychodząc z domu rano być na miejscu tego samego dnia.
Co to jest "szersza integracja"? Wiadomo, że tak czy siak będzie się na siebie trafiać, pewnie razem lola wypali. Rzecz jasna nie mam zamiaru kryształa jeść z ćpunami z H tylko ze swoim gronem znajomych : P
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Faktem jest to, że ode mnie to prawie tak blisko jak nad morze.
Z koncertem Younger Brother polecam uważać. Byłam na jednym, na Ozorze, dwa lata temu. Czekałam na ten koncert ponad pół roku. Ze znajomymi wrzuciliśmy grzyby, a zespół nie zagrał żadnego kawałka z pierwszych dwóch płyt, tylko coś, co brzmiało jak płaczący nad mikrofonem gej. A, pomyłka, był jeden dobry kawałek, chyba Even Dwarfs Started Small. Ech. Na długo zraziłam się do YB po tym.
Z tłumu leciały okrzyki "Stop it! People on acid!" hyhy ;)
To nie jest klimat do latania na kwasie:
https://www.youtube.com/watch?v=iUx0UY6gNqA
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.