ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
  • 2362 / 31 / 0
ja się wybieram
BS
  • 343 / 3 / 0
genialnie się zapowiada , szczególnie chill stage (aes dana itp <3 )
priorytetem jest szponglowa ozora w tym roku , moze dałoby radę to poła\czyć ..
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1876 / 23 / 0
Jo tysz. Mom juz nawet bilety za pindziesiont ojro .
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 21 / 0
Ja też już mam bilety. Generalnie wybiera się cała masa ludzi z tzw. sajtransowego środowiska ;) Kogo bym nie poznał z tego klimatu, to oczywiście jedzie na Sun. Przeczuwam, że to będzie naprawdę niezwykły moment i miejsce na Ziemi, widać, że organizatorzy wkładają w to dużo serca.

A chillowym lajnapem jestem po prostu zmiażdżony, od jakiegoś czasu się osłuchuję i co rusz odkrywam jakieś nowe perełki. Shulman, Entheogenic, Asura, Ott, Aes Dana, Miktek, Argaman.
Plus Younger Brother i Vibrasphere na głównej :heart: I to wszystko za 50 ojro w przedsprzedaży, coś pięknego :-D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 2179 / 31 / 0
wszyscy jado bedzie dobrze
  • 2775 / 40 / 0
co za dużo to niezdrowo
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 21 / 0
Zawsze możesz nie jechać, jeśli nie chcesz, żeby było za dużo ;)
A tak serio, to przypadkowi ludzie przecież tam nie jadą, więc nie będzie żadnego spędu, tylko wspólna, synergiczna wibracja :-D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 2775 / 40 / 0
Pojechać pojadę, tylko na jakąś szerszą integrację to nie mam zbyt wielkiej ochoty
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.