Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 101 / 1 / 0
Po paru buchach jednego z pierwszych Spice, zmieszanego z jakąś inną mieszanką ,stałem w lekkim deszczu, a pod powiekami malował mi się spokojny ocean w którym się rozpływałem, to jedno z moich najlepszych doświadczeń po kanna.
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
  • 550 / 3 / 0
Anon pisze:
Czytałem gdzieś przypuszczenia że było to JHW-073, ale nie jest to potwierdzone. A przecież to była taka kosiara ;]
Czas działania nie pasuje do 073. Peak trzymał się stabilnie 15 minut, po czym następowało 15-minutowe zejście. Jeszcze w wakacje znalazłem woreczek ze starą, dobrą SmartShivą. Miło było sobie przypomnieć po latach to działanie.
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 310 / 5 / 0
Najlepsza maczanka drugiej generacji to zdecydowanie "Euforia" z besmarta na 6 sierpnia ;-) czysta euforia, zero zjarania, zero zmuły, swojego czasy wydałem na nią ok 1,5 tys :nuts:
  • 2714 / 512 / 0
Nie chce podliczać ile ja pieniędzy wydałem na maczanki za czasów ich świetności, ale podejrzewam, że na pewno nie byłoby to 'tylko' 1,5 tysiąca :rolleyes:
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 625 / 28 / 0
może ktoś powiedzieć jak się miały te oryginalne dopałki tylko spice, smoke, do tych podrzędnych, typu konkret, git roman, afgan, z malych sklepikow ?
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 291 / 1 / 0
Ja mogę. Te pierwsze były lepsze od drugich %-D
  • 83 / 3 / 0
Gdy wchodziły mieszanki "podrzędne" - w porównaniu do JWH-018 i maczanek na nim były chujowe. Potem minęło trochę czasu i okazało się, że zaczęły wchodzić jeszcze bardziej syfiaste kanna aż doszliśmy do chwili, gdy AM-2201 to szczyt marzeń większości jarających w ciągach.
  • 638 / 10 / 0
Ja najmilej wspominam Genie, ahh kilka razy mocniej klepało od najmocniejszego zioła. Było na JWH i jakimś HU. Całą książkę na tym przeczytałem, pamiętam ten smak marcepanu i stresująco/euforyczne wejście. Dużo lepsze od Spiców. Z późniejszymi maczankami ciężko jest porównać. Pamiętam jak w warszawie sprzedawali Red Eye, to było chyba na AM-2201, dla zwykłego palacza zielska moc jaką oferował była okrutna :) Jak mocniejsza faza psychodeliczna. Bardzo przypadł mi do gustu. Smieszny był widok i późniejsze relacje znajomych którzy to pierwszy raz palili :)
  • 1857 / 70 / 80
Red Eye miałby być na AM2201? Nie byłem nigdy AMiarzem ale okazyjnie to przypaliłem i wcale mi Red Eya nie przypominał.

Najmocniej z tych wszystkich maczanek i tak utkwił mi w pamięci ten zjebany rybi posmak w ustach :kotz:
  • 1709 / 11 / 0
Sensimilla i Boby Sence - te dwie mieszanki powodują u mnie łezke w oku :-) Dziwię się, że tak mało sie o nich pisze, zwłaszcza o tej pierwszej.
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.