Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1345 / 6 / 0
Nightmare240493 pisze:
Panie kawalerze ja brałem około 6 razy w odstępie miesiąca dawki 100-150 mg i nie biorę już od dobrego roku. I sam pan jesteś gówno.
Twardziel z Ciebie. Szacun!
A tak serio,to radzę posłuchać, co tych dwóch co nade mną się wypowiada.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 478 / 22 / 0
Może odegraj taką scenkę: kup sobie działeczkę helupy i wstrzyknij sobie w pachwinę na jej oczach, a potem powiedz, że tydzień temu zacząłeś brać kodę nic jej nie mówiąc, ale teraz to już Ci nie wystarcza i musisz brać herę. Jak się wystraszy to luzik, jak oboje zaczniecie to ćpać to jeszcze lepiej. :-D
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 10 / 0
Do rozsadku nie przemowisz, bedzie chciala wziac to i tak wezmie. Chyba ze to jakas gierka z jej strony na temat czegos czego nie zauwazasz jako facet. Tak bywa z kobitami czasami.

Ale jak chcesz jechac na hardcorowo to zrob tak :-D
Mow jej ze "thiocodin zle dziala na zoladek" i ze nawet ten antidol juz jest zdrowszy jak sie oddzieli paracetamol i niech zrobi dziewczyna ekstrakcje, tylko w odpowiednim momencie (tu sam musisz wyczaic moment) zrob dziure w filtrze i niech sie troche paracetamolu przedostanie do roztworu. Na nastepny dzien brzuch ja bedzie napierdalal jak sam skurwysyn. Efekt gwarantowany.

Nie wiem czy sypiacie/mieszkacie razem czy nie, ale spotkaj sie z nia na nastepny dzien. Jak sama powie ze boli ja w okolicach watroby albo mama otworzy drzwi i powie ze twoja luba czuje sie zle to poinformuj o wszystkim i powiedz ze to moga byc jakies narkotyki bo ostatnio dziewczyna mowila ze chce sprobowac jakichs narkotykow, mimo ze sam jej tego kategorycznie zabraniales. Starsza sie napewno przestraszy. Wejdz do srodka mowiac ze mozesz pomoc. Zrob rekonesans w pokoju/smietniku (tu dobrze wspomoc sie rodzinka) i szukaj opakowan. Moze uda wam sie znalezc opakowania antidolu. Jak tak to wskaz rodzicom ze w tabletkach znajduje sie ogromna ilosc paracetamolu a ten w przedawkowaniu bywa smiertelny (powinno tez byc na ulotce antka) Jak nie znajdziesz to powiedz ze wspominala cos o antidolu a ty sam wczesniej z troskliwosci sprawdzales to na internecie i wiesz ze grozi to smiertelnym zatruciem wiec trzeba szybko wzywac pogotowie bo dziewczyna zazyla ciezki narkotyk. Ambulans pojawi sie w takiej kwesti w kilka minut, a ty poinformuj lekarza z karetki ze dziewczyna zatrula sie paracetamolem. Wezma dziewczyne do szpitala, podadza jej wegiel i acetylocysteine i powinno byc ok.

Polezy troche, rodzice beda napewno przy niej obecni a Ty w miedzy czasie caly czas gadaj ze odradzales jej to, ze wiedziales ze to zlo i narkotyk, ze bardzo ci na niej zalezalo, ze mimo twoich prosb widac i tak nie wytrzymala i wziela. Po ciezkiej rozmowie z rodzicami "no jak moglas? Przeciez wszystko dostawalas" itp itd i po paru dniach wypuszcza ja ze szpitala. Ty siedz przy lozku dzien w dzien, nawet czesciej niz rodzice i mow jej czule slowka, ze milosc jest wazniejsza, ze razem dacie rade wszystkiemu bla bla! Po takiej akcji bedzie miala zryta psyche i na dlugi czas nie dotknie kody. Za to Ty zyskasz w oczach jej rodzicow jak i jej samej!

TADAM! solutio expletus! :-D
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 75 / 1 / 0
Ćpię kodę 3-10 razy w miesiącu od 13 roku życia, a mimo to chodziłam do najlepszego w województwie gimnazjum i teraz też do najlepszego liceum, nie mam problemów, 150mg grzeje mnie dalej mocno, może nieznacznie lżej niż te kilka lat temu. Chuj, nic jej się nie stanie jak weźmie. Ba! Nawet taka wizja ciepłego wieczoru dodaje ochoty na życie.
A zresztą jakie to ma znaczenie. Za bardzo przywiązujesz się do swojego i jej życia, ono i tak minie.

Leki na kaszel są super ;]
Uwaga! Użytkownik WucTszeciejZeszy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 1 / 0
@up (Vivid), jeśli wie cokolwiek o kodzie, to będzie wiedziała, że zrąbała ekstrakcję, poza tym jak ukryć dziurę w filtrze, skoro razem to będą robić? Może jej też nie być szkoda żołądka w przyszłości i przerzuci się na tabletki? Ryzykowna gierka
  • 152 / 2 / 0
A na końcu wejdzie Gienek i przylepi mu blotter 25C-NBOMe do czoła za wzorową robotę-bo przecież co się będzie apteką truć, lepiej sobie kupić coś z RC.
  • 658 / 10 / 0
oooooj, no nie przekrecaj. Gienek niestety nie ma 25C-NBOMe w blotterach :/

Na koncu chlopak wciaga kreche dobrego pentedronu od Gienka i raczy sie 2,5 mg lorazepamu, a nastepnie pocieszajac matke namawia ja do opuszczenia meza i corki narkomanki i zaczecia zycia od nowa, tak jak zawsze o tym marzyla. Z nim odpowiedzialnym i doroslym choc mlodym mezczyzna. :-D
But it's not sane...
  • 1345 / 6 / 0
Pokurwiony pomysł /vivid/. Obrzydliwa manipulacja, w dodatku zagrożenie zdrowia. Shame on You.

Bender

• 124 / 1 / 0
@Vivid
nie znam Cie, ale juz Cie lubie za szatanska inteligencje i wybitne plany manipulacyjne :-D
  • 658 / 10 / 0
Ta ten caly temat to szyderstwo z nas wszystkich. Popatrzcie na posty uzytkownika "haker". A moje wypociny to tez glupi zart
ale dzieki MaxSyntetic ;)
But it's not sane...
Zablokowany
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.