son.of.the.blue.sky pisze:Hm, mi ciężko znaleźć coś urokliwego w silnym odruchu wymiotnym trzymającym tak długo aż zaczynasz się dusić, puszczającym na parę minut, potem znowu i tak przez trzy godziny. Ale to na szczęście często się nie zdarza. :)
Hipotermia pisze:Nie lepiej po prostu podać dożylnie? ;/
br0w4r pisze:Nie lepiej Walnąć dużoooo Tryptaminki + dużo Gwałciuchy ( 5ml ) i obudzić się na peaku?
@Ojatam, ta cała koda i diazepam spłyci działanie samego psychodeliku, więc to trochę bez sensu. Był taki czas, że bałam się brać psajko bez chociażby małych dawek alpry, i to strasznie zubażało działanie. Raz się ratowałam klonem przy bodyloadzie zbyt dużej dawki DOBa, właśnie przez te duszące odruchy wymiotne i skurcze mięśni, i później trip był strasznie płytki.
(Przepraszam, że się czepiam, ale w temacie jest literówka.)
Rozpatrzmy czysto teoretycznie, czy taki miks to może być ciekawe doświadczenie...
Gibel zejdzie po około 4h, czyli wtedy gdy powinien nastąpić peak trypki i minąć bl tak?
Gibel raczej zapasów serotoniny nie uszkodzi, a trypki na dopaminę są obojętne tak?
Teraz wyobraź sobie dawkę 4ACO gdzieś 70/80mg, albo ze 2.5mg dragona i pobudkę z zaskoczenia na peaku i masz trip/bad trip życia
Opiekun + pompka z rolkami i druga z neuroleptykami, jak ktoś jest kozak to niech zrobi test na mniejszych dawkach i zrobi trip raport :-)
br0w4r pisze:@derb
Rozpatrzmy czysto teoretycznie, czy taki miks to może być ciekawe doświadczenie...
Gibel zejdzie po około 4h, czyli wtedy gdy powinien nastąpić peak trypki i minąć bl tak?
Gibel raczej zapasów serotoniny nie uszkodzi, a trypki na dopaminę są obojętne tak?
jeżeli gbl zejdzie po 4 godzinach to zejdzie po peaku tryptaminy, na przykładzie 4-aco-dmt mogę powiedzieć, że peak u mnie zaczyna się po około 25-35 minutach od wzięcia i schodzi po jakichś 2-3 godzinach
Poza tym tryptaminy cechują się szczątkowym bodyloadem, a jak już wcześniej pisałem to w przypadku niektórych związków ten może się utrzymywać o wiele dłużej niż potrzeba czasu do nadejścia peaku
tryptaminom nie są potrzebne żadne zapasy serotoniny a każda stymulacja dopaminergiczna spłyci ich działanie
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.