Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 2 / 0
Nie lepiej po prostu podać dożylnie? ;/
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 1141 / 9 / 0
Nie lepiej Walnąć dużoooo Tryptaminki + dużo Gwałciuchy ( 5ml ) i obudzić się na peaku? %-D
  • 2362 / 31 / 0
son.of.the.blue.sky pisze:
Hm, mi ciężko znaleźć coś urokliwego w silnym odruchu wymiotnym trzymającym tak długo aż zaczynasz się dusić, puszczającym na parę minut, potem znowu i tak przez trzy godziny. Ale to na szczęście często się nie zdarza. :)
uczy pokory ;-)
Hipotermia pisze:
Nie lepiej po prostu podać dożylnie? ;/
bodyload po podaniu dożylnym będzie silniejszy i bardziej skoncentrowany, poza tym nie każdy lubi się kłuć
br0w4r pisze:
Nie lepiej Walnąć dużoooo Tryptaminki + dużo Gwałciuchy ( 5ml ) i obudzić się na peaku? %-D
nie widzę najmniejszego sensu w braniu jednocześnie psychodelików i gbl
BS
  • 703 / 40 / 0
O rany, jeżeli podanie dożylne 2C-B jest o tyle gorsze od donosowego, o ile donosowe jest gorsze od doustnego, to nigdy w życiu. Przynajmniej nie duże dawki.

@Ojatam, ta cała koda i diazepam spłyci działanie samego psychodeliku, więc to trochę bez sensu. Był taki czas, że bałam się brać psajko bez chociażby małych dawek alpry, i to strasznie zubażało działanie. Raz się ratowałam klonem przy bodyloadzie zbyt dużej dawki DOBa, właśnie przez te duszące odruchy wymiotne i skurcze mięśni, i później trip był strasznie płytki.

(Przepraszam, że się czepiam, ale w temacie jest literówka.)
  • 1141 / 9 / 0
@derb

Rozpatrzmy czysto teoretycznie, czy taki miks to może być ciekawe doświadczenie...

Gibel zejdzie po około 4h, czyli wtedy gdy powinien nastąpić peak trypki i minąć bl tak?

Gibel raczej zapasów serotoniny nie uszkodzi, a trypki na dopaminę są obojętne tak?

Teraz wyobraź sobie dawkę 4ACO gdzieś 70/80mg, albo ze 2.5mg dragona i pobudkę z zaskoczenia na peaku i masz trip/bad trip życia :gun: %-D :diabolic:

Opiekun + pompka z rolkami i druga z neuroleptykami, jak ktoś jest kozak to niech zrobi test na mniejszych dawkach i zrobi trip raport :-)
  • 418 / / 0
Chyba was pojebało, brać GBL, opiaty, albo benzo do psychodelika. Co to kurwa za trip niby. Na bl krople żołądkowe i ewentualnie zioło na mdłości i jakoś to przeżyć.
Ω
  • 57 / 5 / 0
Następny nawiedzony? Nie mówię o łykaniu 40mg diazepamu na rozluźnienie tylko tak z 2-3mg i kody też progowo. W sumie już chuj z kodeiną, ale diazepam pomagał się rozluźnić, nie zabierając nic z tripa
Na wyścigach wyścigowych, wyścigówka wyścigowa, wiścignęła wyścigówkę wyścigową ;]
  • 2362 / 31 / 0
z pewnością nic nie zabrał....
br0w4r pisze:
@derb

Rozpatrzmy czysto teoretycznie, czy taki miks to może być ciekawe doświadczenie...

Gibel zejdzie po około 4h, czyli wtedy gdy powinien nastąpić peak trypki i minąć bl tak?

Gibel raczej zapasów serotoniny nie uszkodzi, a trypki na dopaminę są obojętne tak?
czysto teoretycznie zastanówmy się nad twoim stanem umysłowym
jeżeli gbl zejdzie po 4 godzinach to zejdzie po peaku tryptaminy, na przykładzie 4-aco-dmt mogę powiedzieć, że peak u mnie zaczyna się po około 25-35 minutach od wzięcia i schodzi po jakichś 2-3 godzinach
Poza tym tryptaminy cechują się szczątkowym bodyloadem, a jak już wcześniej pisałem to w przypadku niektórych związków ten może się utrzymywać o wiele dłużej niż potrzeba czasu do nadejścia peaku
tryptaminom nie są potrzebne żadne zapasy serotoniny a każda stymulacja dopaminergiczna spłyci ich działanie
BS
  • 1141 / 9 / 0
Czysto teoretycznie to mam zjebe po wczorajszym gibleniu i jakoś słabo mi dekiel pracuje, zdecydowanie słabiej jak zawsze słabo %-D
  • 499 / 2 / 0
tak już jest z tymi narko. Zawsze trzeba się pomęczyć, żeby później było zajebiście i nie dotyczy to tylko psychodelikow ( nie mówie tutaj tylko o bl, także smak itp.)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.