Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Heh. I przygotuj się, że za pierwszym razem rzadko kogo kopie...
jak pierwszy nie wypali, to wtedy drugi jest bajeczny. ja tak mialem :D
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 414 / 8 / 0
U mnie w mieście ziomek z którym zaczynałem nie mógł się spalić nawet za dziewiątym razem. I powiedział sobie, że jak dziesiąty znowu nie wypali to daje sobie z tym spokój bo to będzie tylko strata siana i akurat dziesiąty wypalił :-D
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Neo »
Liście dostałem od kumpla. Chyba jednak spróbuje z lufką, bo nie wiem gdzie ja dostanę tę bibułkę do jointów...
Uwaga! Użytkownik Neo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
bletki mozna dostac prawie wszedzie np. w kiosku ruchu moga byc. z lufka ci bedzie latwiej niz z jointem, tylko bedziesz musial duzo kuc :)

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
  • 15 / / 0
I jeszcze jedno. Mam palić aż spalę cały towar który bedzie w lufce, czy zaciągnąc się dwa- trzy razy i zostawić. Wiem że zioła nie da się przedawkować, ale lepiej nie próbować...
Uwaga! Użytkownik Neo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
I jeszcze jedno. Mam palić aż spalę cały towar który bedzie w lufce, czy zaciągnąc się dwa- trzy razy i zostawić. Wiem że zioła nie da się przedawkować, ale lepiej nie próbować...
heh, tych lufek to bedziesz musial pewnie pare spalic (to sa liscie, nie zwykly towar, wiec trzeba wiecej). spokojnie nie przedawkujesz na bank :D a na pewno nie palac powiedzmy 3-4 rury :) spal lufke, poczekaj chwile, zobacz czy dziala, jak nei to nastepna. itd az zadziala. moze byc opcja ze nie zadziala (chujowe liscie albo z reguly, ze ten pierwszy raz moze nei dzialac) ale na pewno nic ci sie nie stanie nie dygaj :) polecalbym ci spalic z 5-6 rur max jak nic z tego to daj se spokuj.

• 15 / / 0
ok. dzieki za rady :-D
  • 225 / 8 / 0
Siema, jestem tutaj nowy. Jeszcze nigdy nie paliłem marihuany, ale mam kilka gram suszunych liści (niestety tylko liści) :-/ Nie wiem jak kręcić jointy, ile towaru nasypać, tak żeby nic sie nie zmarnowało, wszystko spalić. Jakiej bibułki użyć do jointów? I czy można towar przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiku pod ziemią? Nie nabijajcie się ze mnie. Każdy z was kiedyś zaczynał... ;-)
Mam nadzieje, że znalazłeś odpowiedzi na pytania, które zadałeś..
Smieszne jest dla mnie tylko to bo zazwyczaj nawet rodzice wiedzą jak sie jara.. 8-(
Pozdrawiam!
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Zjarałem te liście z koleżanką. Efekt nie był za mocny. Jak po 2 browarach. Teraz będę szedł kupić prawdziwą ganję :-D Ale tym razem chyba spróbuję z jointa. Tylko gdzie można kupić te bibułki? Bo ja jak narazie to widziałem tylko w necie.
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Agntx »
No właśnie: skąd wziąć bibułkę?

Słyszałem, że ponoć bardzo łatwo można kupić lufkę szklaną nawet w kiosku.
To prawda?
A ile w ogóle kosztują bibułki/lufki?

I jeszcze jedno pytanie:
ile tego napchać do środka na pierwszy raz? (żeby się nie spalić totalnie)
Życie jest trudną lekcją,
którą nie można się nauczyć.
Trzeba ją przeżyć
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.