Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 3955 / 147 / 0
pfu pisze:
dość niekorzystnie wpływa na zęby - ukruszenia, mikropęknięcia szkliwa, silna nadwrażliwość na ciepło i zimo itp.
temat był już poruszany w wątku ogólnym -> http://talk.hyperreal.info/2201-tek-ogo ... 8-510.html
to dotyczy tylko am? przy ur144 nic takiego nie zauwazylem, am nie palilem.
  • 33 / / 0
możliwe jest coś w rodzaju 'zjazdu' po am?

bo mam wrażenie, że po każdym paleniu występowała u mnie silna depresja i nawrót myśli samobójczych.
Uwaga! Użytkownik undimensional jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 303 / 1 / 0
Jak dla mnie, występuje jedynie fizyczny "zjazd" w postaci straty sił (na skutek zaniżonego poziomu cukru zapewne) i senności. Na psychę nigdy nie siada, ani mi, ani znajomym.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 550 / 3 / 0
undimensional pisze:
możliwe jest coś w rodzaju 'zjazdu' po am?

bo mam wrażenie, że po każdym paleniu występowała u mnie silna depresja i nawrót myśli samobójczych.
Przy pierwszych moich paleniach nie było mowy o zjeździe. Przy dalszych był paskudny. Znacznie obniżone samopoczucie, niemożność skoncentrowania myśli, apatia, brak apetytu, drobne napady bezpodstawnego lęku. Jedyny sposób by pozbyć się go na chwilę to był kolejny buch. I o dziwo nie wpadałem w ciągi... Paliłem raz na jakiś czas. Zjazd utrzymywał się 2-3 dni.
Występował również u moich znajomych
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 303 / 1 / 0
No to chyba zależy ile się pali. Ponad miesiąc palenia średnio co drug dzień, po 2-3 razy i nic takiego nie wystąpiło u mnie.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 310 / 5 / 0
Ja paliłem bardzo długo am 2201 w prawie hurtowych ilościach nigdy nie zauważyłem problemów z zębami natomiast ostatnio bardzo szybko urywa mi sie film po alkoholu myślicie że fluor mógł uszkodzić wątrobę czy coś bo czytałem że to możliwe :-(
btw do niedawna broniłem amki ale teraz sie trochę wystraszyłem
  • 612 / 43 / 0
poza zębami, doszła mi jeszcze choroba refluksowa "żołądkowo-przełykowa", plus 3 nadżerki.

drogo mnie kosztuje zabawa z AM-2201

- zęby (400zł)
- gastroskopia (140zł)

objawy które miałem, imitowały problemy kardiologiczne (bóle w mostku, rozlewanie się na barki, pod pachę i pod łopatkę), poprzez nadmiar kwasu wywołany gastrofazą, a wiadomo jak się nażarłem w nocy i zasypiałem to żołądek zamiast odpocząć - odpierdalał wielką mękę.
lekarz powiedział że dolewałem sobie oliwy do ognia paląc do tego masę fajek i w ten sposób dodatkowo
podrażniając żołądek.

aktualnie palę dziennie do 10mg w dawkach podzielonych po max 2mg na raz.
1g starcza mi na równo miesiąc, mam nadzieje ze nie dojdzie mi jeszcze jakiś rak czy inny chuj.
  • 27 / / 0
Czy am-2201 może powodować kamicę nerkową
Kamica nerkowa-choroba polegająca na powstawaniu złogów (tzw. "kamieni") w nerkach lub drogach moczowych na skutek wytrącania się związków chemicznych stanowiących prawidłowe lub patologiczne składniki obecne w moczu...
  • 33 / / 0
Co konkretnie stało sie z Twoimi zębami? pokruszyły sie czy co? jak to sie stało?
  • 291 / 2 / 0
Pisałem już to gdzieś ale u mnie pokruszyły się już 3 zęby po Am`ce..Także potwierdzam,że AM ma na to wpływ.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.