Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 3959 / 148 / 0
pfu pisze:
dość niekorzystnie wpływa na zęby - ukruszenia, mikropęknięcia szkliwa, silna nadwrażliwość na ciepło i zimo itp.
temat był już poruszany w wątku ogólnym -> http://talk.hyperreal.info/2201-tek-ogo ... 8-510.html
to dotyczy tylko am? przy ur144 nic takiego nie zauwazylem, am nie palilem.
  • 33 / / 0
możliwe jest coś w rodzaju 'zjazdu' po am?

bo mam wrażenie, że po każdym paleniu występowała u mnie silna depresja i nawrót myśli samobójczych.
Uwaga! Użytkownik undimensional jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 303 / 1 / 0
Jak dla mnie, występuje jedynie fizyczny "zjazd" w postaci straty sił (na skutek zaniżonego poziomu cukru zapewne) i senności. Na psychę nigdy nie siada, ani mi, ani znajomym.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 550 / 3 / 0
undimensional pisze:
możliwe jest coś w rodzaju 'zjazdu' po am?

bo mam wrażenie, że po każdym paleniu występowała u mnie silna depresja i nawrót myśli samobójczych.
Przy pierwszych moich paleniach nie było mowy o zjeździe. Przy dalszych był paskudny. Znacznie obniżone samopoczucie, niemożność skoncentrowania myśli, apatia, brak apetytu, drobne napady bezpodstawnego lęku. Jedyny sposób by pozbyć się go na chwilę to był kolejny buch. I o dziwo nie wpadałem w ciągi... Paliłem raz na jakiś czas. Zjazd utrzymywał się 2-3 dni.
Występował również u moich znajomych
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 303 / 1 / 0
No to chyba zależy ile się pali. Ponad miesiąc palenia średnio co drug dzień, po 2-3 razy i nic takiego nie wystąpiło u mnie.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 310 / 5 / 0
Ja paliłem bardzo długo am 2201 w prawie hurtowych ilościach nigdy nie zauważyłem problemów z zębami natomiast ostatnio bardzo szybko urywa mi sie film po alkoholu myślicie że fluor mógł uszkodzić wątrobę czy coś bo czytałem że to możliwe :-(
btw do niedawna broniłem amki ale teraz sie trochę wystraszyłem
  • 612 / 43 / 0
poza zębami, doszła mi jeszcze choroba refluksowa "żołądkowo-przełykowa", plus 3 nadżerki.

drogo mnie kosztuje zabawa z AM-2201

- zęby (400zł)
- gastroskopia (140zł)

objawy które miałem, imitowały problemy kardiologiczne (bóle w mostku, rozlewanie się na barki, pod pachę i pod łopatkę), poprzez nadmiar kwasu wywołany gastrofazą, a wiadomo jak się nażarłem w nocy i zasypiałem to żołądek zamiast odpocząć - odpierdalał wielką mękę.
lekarz powiedział że dolewałem sobie oliwy do ognia paląc do tego masę fajek i w ten sposób dodatkowo
podrażniając żołądek.

aktualnie palę dziennie do 10mg w dawkach podzielonych po max 2mg na raz.
1g starcza mi na równo miesiąc, mam nadzieje ze nie dojdzie mi jeszcze jakiś rak czy inny chuj.
  • 27 / / 0
Czy am-2201 może powodować kamicę nerkową
Kamica nerkowa-choroba polegająca na powstawaniu złogów (tzw. "kamieni") w nerkach lub drogach moczowych na skutek wytrącania się związków chemicznych stanowiących prawidłowe lub patologiczne składniki obecne w moczu...
  • 33 / / 0
Co konkretnie stało sie z Twoimi zębami? pokruszyły sie czy co? jak to sie stało?
  • 291 / 2 / 0
Pisałem już to gdzieś ale u mnie pokruszyły się już 3 zęby po Am`ce..Także potwierdzam,że AM ma na to wpływ.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.