Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Czepiacie się chłopaka. Ja nie zamierzam tam jechać, a temat mimo wszystko mnie zainteresował. Dlaczego? Tunezja - pomyślałem - przecież tam islam.

I wyszlo na to, ze nic sie nie dowiedzialem, przeczytalem kilka bzdurnych postow, tak samo jak ten ktory wlasnie pisze.

A prawdziwy haszysz z pustyni od brudasow?Tunezja byla dla mnie miejscem, w ktorym sie jezdzi jak sie chce miec fotki z pustyni na FB, a nie ma sie kasy na np. Irak.

Uzmyslowiliscie mi, ze jednak warto tam pojechac dla samego haszyszu.

PS
kodeiny tez nie warto zabierac od Chin, bo tam Mak lekarski jest hodowany bez restrykcji:P
  • 867 / 18 / 0
tam podobno xanax bez recepty
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.