Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Czepiacie się chłopaka. Ja nie zamierzam tam jechać, a temat mimo wszystko mnie zainteresował. Dlaczego? Tunezja - pomyślałem - przecież tam islam.

I wyszlo na to, ze nic sie nie dowiedzialem, przeczytalem kilka bzdurnych postow, tak samo jak ten ktory wlasnie pisze.

A prawdziwy haszysz z pustyni od brudasow?Tunezja byla dla mnie miejscem, w ktorym sie jezdzi jak sie chce miec fotki z pustyni na FB, a nie ma sie kasy na np. Irak.

Uzmyslowiliscie mi, ze jednak warto tam pojechac dla samego haszyszu.

PS
kodeiny tez nie warto zabierac od Chin, bo tam Mak lekarski jest hodowany bez restrykcji:P
  • 867 / 18 / 0
tam podobno xanax bez recepty
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.