Ataki paniki są charakterystyczne przy nerwicy, a weed to takie cholerstwo, które strasznie mocno uwypukla lęki jakie ma w sobie człowiek.
Neuronek pisze:Również doświadzczyłem dragawek podczas palenia MJ, moim zdaniem jest to spowodowane obniżeniem poziomu glukozy we krwi. Zawsze radziłem sobie z tym zjadając coś słodkiego. Nie wiem na ile moja teoria jest trafana, ale zawsze to jakis punkt zaczepienia.
Marihuana wbrew pozorozom nie jest takim bezpiecznym narkotykiem, niektórzy naprawdę źle na nią reagują. Były już tematy o słyszeniu głosów po paleniu, często pojawią się nerwobóle.
Neuronek pisze:Również doświadzczyłem dragawek podczas palenia MJ, moim zdaniem jest to spowodowane obniżeniem poziomu glukozy we krwi. Zawsze radziłem sobie z tym zjadając coś słodkiego. Nie wiem na ile moja teoria jest trafana, ale zawsze to jakis punkt zaczepienia.
Marihuana wbrew pozorozom nie jest takim bezpiecznym narkotykiem, niektórzy naprawdę źle na nią reagują. Były już tematy o słyszeniu głosów po paleniu, często pojawią się nerwobóle.
na początku, gdy najgrubiej
zdarza się drżenie mięśni, niezależnie od stażu
jak już pisałem - coś jak przy zasypianiu
ja tam to lubię
@neuronek - słodycze zbijają fazę, już lepsze drgawki
Ponadto mj jak najbardziej wpływa na gospodarkę insulinową o czym można poczytać w literaturze fachowej, tej nowszej.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.