Mam hydroksyzyne domięśniowo więc biorę 3 razy dziennie i jakoś daje rade.
Za tydzień wybieram się na terapie uzależnień i psychoterapie . Oglądam się za jakąś grupą wsparcia.
No i w planach też hipnoza ;]
Trzymajcie kciuki:)
Pozdrawiam
poszukaj czy w okolicy u Ciebie nie są organizowane jakieś zebrania medytacyjne. w grupie zdecydowanie łatwiej.
Jeśli wszystko się ułożyło mógłbyś się w tym temacie odezwać jak Ci idzie : )
Nie biorę od 3 dni i wierze ,że tym razem się uda... Nadzieja matką głupich ? Możliwe ,ale chociaż próbuje.
Przez ten miesiąc spędzony na ćpaniu zostawiła mnie wspaniała dziewczyna ...A właściwie to ja Ją zostawiłem olewając wszystko to co się dzieje i skupiając się na ćpaniu.
Kupiłem dosyć dużo suplementacji i witamin. Dzisiaj byłem prywatnie u terapeuty , więc można powiedzieć ,że terapia rozpoczęta.
We wtorek mam wizytę u psychiatry specjalizującego się w uzależnieniach ... Pewno da mi coś nowego na depresje ..
To tyle u mnie ... Życze wytrwałości
Jedz owoce (banany, jabłka) w zasadzie wszystko z zawartością naturalnych witamin. Wspomagaj się melisą, jeśli masz troszkę pieniążków polecam bardzo lecytarynę (vita buer lecitin czy jakoś tak). Mi bardzo pomagało na koncentracje i deeeelikatnie na samopoczucie - a z tym u Ciebie na p-ewno paskudnie. Wiem doskonale co przechodzisz. Sam siedze ujebany M i midazolamem iv. Jaram zioło i zastanawiam się nad kolejnym podejściem. A jeśli masz jeszcze więcej zainwestuj w jakieś sole litu. Napewno nie pożałujesz, a przynajmniej nie będziesz się truć. Napewno jest ci ciężko. Metkat jakoś mnie nie ciągnie, ale wyobrażam sobie jak Ci teraz jest.. Spisz normalnie? Nie bierz przypadkiem od zadnych magików itp. zadnych bzd. zolpidemu, zopiclonu, czy innych usypiaczy, jeśli NAPRAWDĘ chcesz z tym skończyć. Tzn zopiclon możesz wyrwać, ale lepiej tradycyjnie. W zasadzie nie wiem jak u Ciebie z tolerką, ale po metkacie ja bym spróbował diazepamu lub innego słabszego benzo na uspokojenie. Tylko jak jesteś podatny na uzależnienia to niestety musisz bardzo z tym uważać... :wall: Odezwij się jak Ci idzie.
Pozdrawiam cieplutko i życzę "powrotu do zdrowia".
Jak mam żyć nie umiejąc rozmawiać z moją płcią ? Nie kręcą mnie rozmowy w stylu"Władek wyruchał Mariole i.t.p
Czekam aż przyjdzie mi kwas 5 htp.
Dzięki wszystkim za wsparcie i miłe słowa :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.