Szczaw999 pisze:Nie zapominajmy o cipaczu.derb pisze:Bieluń i aviomarin to nie są psychodelikiScone pisze:koleś z siekierą to tylko wizja
x = x
Myślę, że pomoc takich osób doceniają ci, którzy, ją otrzymali, mnie np. koleżanka trzymając pod ramię uprowadziła przed nieuniknioną mamą, nie byłbym w stanie dobrze stać, a co dopiero iść, czy z nią gadać.
a co do tematu- ja w ogóle jestem przeciwnikiem przebywania w towarzystwie podczas tripu. pewnie to wynika z mojej natury. po prostu wolę wykorzystać ten czas dla siebie i tylko siebie. a gdybym już miał brać z kimś to musiałaby to być osoba w 100% zaufana, która bardzo lubię i się niczego przed nią nie wstydzę (głównie mam tutaj na myśli drugą połówkę). i nie ukrywam, że wolałbym żeby też była pod wpływem, bo gdyby siedziała obok mnie na trzeźwo to miałbym takie dziwne poczucie, że ja tu przeżywam coś wspaniałego, a ona siedzi obok i się nudzi/niecierpliwi. na pewno nie zadziałałoby to zbyt dobrze na przebieg tripa.
Rotfl.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.