ODPOWIEDZ
  • 6182 / 439 / 12
@OLISADEBE: To oznacza, że jest legalny.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 21 / / 0
@Surveilled: w wkipiedii Ethylone to inaczej min. MDEA w ustawie widnieje taka pozycja:

"N-Etylo-MDA, MDEA, (±)-N-etylo-α-metylo-3,4-(metylenodioksy)-fenetyloamina" to znaczy, że jednak ethylone jest nielegalny w Polsce? Jako kompetentny mogl bys wydac opinie 100%? :)
Uwaga! Użytkownik OLISADEBE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6182 / 439 / 12
Ethylone różni się od MDEA obecnością grupy ketonowej w pozycji beta:

[ external image ]ethylone = bk-MDEA

[ external image ]MDEA

Ethylone jest w Polsce legalny, jestem o tym stuprocentowo przekonany.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 438 / 14 / 0
18 lis 2011, 23:36
W jakiej postaci i w jakim kolorze widzieliście etylon? To co dzisiaj odebrałem z poczty jest bardzo sypkie w kolorze kawy z mlekiem nie klejące się do wora posiadające mniejsze lub większe grudki trochę twardawe lecz bezproblemowo przy mocniejszym ściśnięciu się rozpadają.

scalono - surveilled

http://imageshack.us/photo/my-images/10/czekoladah.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/63 ... lada2.jpg/

Dwa zdjęcia tego co mam. Jakość niezbyt ze względu że nie posiadam nic lepszego niż aparat w telefonie. Zapach trochę przypomina kryształki MDEA które posiadałem jaaaaaakiś czas temu. Testy tego odkładam póki nie będę miał jakichś benzo w razie W ze względu na planowaną dawkę 250mg :diabolic:
  • 29 / / 0
kwik763
Miałem identyczny kolor, zapach lekko słodkawy. Cóż, nie zachwycił mnie niestety, doszedłem do 300mg i było dość słabo. Może wina tolerki, pomyślnych testów.
Uwaga! Użytkownik mariwiki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Niedawno zakończyłem testy etylonu i jestem zachwycony , jak dla mnie to owiele bardziej jest metylonopodobne niż brefedron... , to coś co w tej chwili które dostępne jest na naszym rynku to kpina znów chujowy sort...
Najpierw zarzuciłem koło 400mg oralnie wchodziło dość długo bo koło 50min na pusty żołądek, już myślałem że lipa będzie kiedy nagle wejszło , spora empatia , niesamowicie olbrzymia poprawa samopoczucia , euforia na dość sporym poziomie co prawda do metylonu to niema podlotów (jakieś 2/5 motylkowej euforii) i jeszcze to co najbardziej mi sie podobało zajebiste odrealnienie coś jak dzień po MXE :yay: , brak stymulacji za to spore rozleniwienie ;] można usnąć . Peak to jakieś 2h z hakiem i zaczyna schodzić . Na zejściu jest dość chujowo myśl o tym jak przed chwilą było zajebiście ciągle podkurwia... ale da rade przeżyć.
Dzień później zarzuciłem troche więcej bo 540mg dopapnie i tutaj odrealnienie mnie zgniotło :yay: jednak taka dawka to było zdecydowanie za dużo nawet jak na mnie , okropny ból brzucha mnie dręczył w trakcie działania prawie sie porzygałem :*) czas działania wydłużył sie do sporo ponad 3h .
Dzisiaj po kilku dniowej przerwie wjebałem reszte co mi sie została nie wiem ile tam było bo skurwiały kumpel nie oddał mi kurwa wagi... , ale strzelam że koło 150-180mg do tego dorzuciłem jakieś ponad 100mg pentylonu.
I poklepało mnie bardzo fajnie ;] empatia była na naprawdę zajebistym poziomie bliska tej Etkatowej (kryształ - pierwsze 2-3 razy) no i wyjebiście podniosło mi samopoczucie. :yay: Tylko teraz brakowało tego kozackiego efektu odrealnienia ale za to pentylon dodał idealnie wyważoną stymulacje .

Sniffem też testowałem , jebłem trochę ponad 100mg w nos ale bardzo słabo podziałało nie było to napewno placebo ale w porównaniu do doustnego podania tak samo jak metylon , brefedron różnica jest ogromna i szkoda marnować to na wciąganie...
Ale sie podjarałem na mix z MDAI , 6-APB , albo 4-FMA :diabolic: z 25C-NBOMe pewno też by było świetnie ale po wczorajszym mam mały uraz do psychodelików... i raczej sie na ten mix nie skuszę ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Już myślałem że przez tą jebaną tolerancje tylko stracilem nie potrzebnie sporą ilość e1... , ale sranie na peaku etylonu %-D ale i tak zdecydowanie wynagrodziło mocno osłabionego tripa ^_^

Zejście jednak jest i to chujowe z deczka , ale znacznie łagodniejsze niż po motylnie.
Duże dawkowanie niestety mocno zaniża ocene etylonu. :-( ale i tak działanie E1 jest na zadowalającym poziomie i warte zainteresowania. %-D W niedługim czasie planuje dalsze testowanie i mam nadzieje że dalej będzie mi odpowiadał ^_^
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 3 / 0
Dawki oralnie ~300mg. Dawki iv ~150mg.
Substancja przepiękna!

Niestety lot trwał za długo, od środy do soboty i do dziś mam totalny mindfuck. Zrobiliśmy jakieś 7g. na dwie osoby a na koniec dojebaliśmy się brefedronem i pentedronem. Masakra. Nie przeginajcie, bo ja cały czas nie jestem sobą, mam wrażenie, że dostałem tego zespołu serotoninowego. Napiszę coś więcej jak mi się polepszy.
  • 1049 / 10 / 0
Wzialem to cudo, ale pomyslalem ze samo zamulanie pluszowe nie jest w moim stylu.
250mg zmieszalem z 50mg pentedronu. Po godzinie zaczelo wchodzic, sam lot bardzo przyjemny, trwajacy okolo 5 godzin (sic!), pozniej niestety nie moglem przez kolejne 4 godziny zasnac, ale nie bylo to jakos straszliwie meczace. Dzien pozniej - bardzo przyjmne lekkie odrealnienie (podobne do tego po Adamie, Ewie czy Bezno fury). Generalnie bardzo fajna ta substancja, polecam na ognisko w letnie dni/noce (tam powinno sie to sprawdzic wysmienicie). Natomiast srednio sie to sprawdzi na imprezie, jednak.
Zdrowko
  • 1179 / 9 / 0
doppelganger pisze:
Niestety lot trwał za długo, od środy do soboty i do dziś mam totalny mindfuck. Zrobiliśmy jakieś 7g. na dwie osoby
W ciągu? Czyli dorzucanie działa?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.