To podłe uczucie okłamywać Was, a zwłaszcza samego siebie... może to dla Was śmieszne, może nie napisałem wszystkiego już na początku, ale możecie wierzyć lub nie, nie jestem durniem, skończyłem studia (choć nie jest to żaden wyznacznik wartości człowieka) mimo, że obecnie zapierdzielam fizycznie jestem z tego powodu troszke dumny. Ale przech odząc do meritum.... wiecie jaki był tytuł mojej pracy licencjackiej?... "alkoholizm jako problem społeczny na przykładzie miasta XXX". Więc jak glupiec (którym jestem) pytam Was ponownie...
Co ma zrobić taki tchórz jak ja?
Pozdro
kolega proszący o pomoc został "skopany".
wstyd!!!
obwiniam za to moderatora...
jestem przekonany, że bez ośrodka można rzucić procenty.
chociażby dzięki ibogainie:
http://talk.hyperreal.info/ibogaina-lec ... 32145.html
nikt też nie napisał jakich używa się medykamentów
do złagodzenia skutków odstawienia.
pomagałem żonie rzucić alko i się udało.
załatwiłem afobam i to dzięki niemu jakoś się udało,
ale na pewno ktoś wie jakich leków używa się w ośrodkach
i mógłby koledze napisać...
ale nie, lepiej go pogrążać.
agsfd pisze:Potrzebuje terapii, zmiany nawyków i wsparcia. Ale najpierw potrzebuje szczerze powiedzieć o wszystkim najbliższym... a że tego pewnie nie zrobi, bo nie ma koleś jaj, to potrzebuje najpierw porządnego kopa w dupę od życia.
http://talk.hyperreal.info/ibogaina-lec ... 45-10.html
zresztą, z moich doświadczeń z lsd,
każdy mocny kop psychodelika może zmienić życie.
po trzecim kwasie przestałem jeść mięso,
a byłem od niego uzależniony.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.