Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 58 / / 0
Czyli tylko nerki ? To wszystko ? :yay:
Multiwitaminki Pluszszsz , rutinoscrobinki , warzywa owocki i chyba nie będe miał żadnych wiekszych szkód po benzie co nie ? Mam 15 lat %-D . Waga 61 kg, wzrost 1.74 , a jak bedize tym wzrostem? Ps. te 10 lat życia śmierć może mi zabrać, ja tylko nie chce żyć jako karzeł ;]

Z góry thx za odpowiedzi.
Uwaga! Użytkownik Anscenic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1587 / 11 / 0
Jak karzeł? 174 to porządny wzrost.
WIesz , to czy będziesz miał szkody po benzie to indywidualna sprawa Twojego organizmu.
A jak dużo tego zamierzasz jeść? Jest wiele fajniejszych i bezpieczniejszych używek.
  • 5299 / 104 / 0
Masz 15 lat i już Ci się Twoja mózgownica nie podoba? Nie wiem czy wiesz, ale jeszcze Ci się nieraz przyda. Nie żryj tego syfu człowieku, jest mnóstwo lepszych rzeczy
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1033 / 7 / 0
PijLiter ma rację. Jest MNÓSTWO różnych rzeczy. Niekoniecznie tylko 'zabierze Ci 10 lat życia' może rozkurwić nerki raz, a porządnie i potem dializy i przejebane. Nie ćpaj w tym wieku, serio. Nawet mj sobie odpuść. Wiem, bunt, etc.
Im później tym lepiej. Ja zacząłem na poważniej eksperymentować w wieku 17 lat i żałuję teraz, że tak wcześnie.
Poza tym, niech tradycji stanie się zadość: WYPIERDALAJ DO SZKOŁY JEBANY GIMBUSIE
  • 198 / 1 / 0
Master co masz na mysli mowiac powazniej?
@topic nie bierz benzy.
  • 1033 / 7 / 0
No, bo to tak było, że ja w gimbazie nawet nie piłem, nie paliłem, a potem mi odjebało. :D
Spróbowałem alkoholu, potem maryhłany, potem dłuuuugo nic i potem w w. 17 lat dopalacze i mnóstwo mj, a do tego eksperymenty z jakąś amfetaminą, lekami, a potem to już poszło. 18 - opioidy inne zabawki. dużo, mocno, jak najwięcej.
Chodzi o to, że zawsze byłem spierdolony, a teraz, mając te 19lat, będąc politoksykomanem (z czego najbardziej lubie benzo i opio, a najlepiej oba naraz w jednej pompce %-D ) po kilku odstawkach, bo zawsze odstawiam, gdy się fizycznie wjebię, łudzę się, że może gdybym nie zaczął tyle ćpać, bym miał szansę 'znormalnieć'.
Ostatnio zmieniony 08 września 2011 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 58 / / 0
Przeczytałem na neuro groove że Uwaga ! Benzydamina bardzo uszkadza Nerki ! ~ Red. hyperreal :cool:
Ciekawe, czyli np. jakby sie zaopatrzyć w jakieś suplementy diety bez recki na nerki to chyba nie wyszło by to najgorzej? Co sądzicie ? :scared:

ps. administratorze, nie wiem czemu nie akceptujesz żadnego mojego komentarza w tym dziale , kinderćpuństwowi nie zapobiegniesz :zzz:
Uwaga! Użytkownik Anscenic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 2 / 0
Miałem okazję spróbować i amfetaminy i benzydaminy. I nawet pomijając kwestię organów wewnętrznych benzydamina niszczy głowę tak, że szok. Przebłyski i tak dalej. żarłem benze 4 razy w życiu i mam przebłyski. Nie wyobrażam sobie jakie musiały by, być przebłyski po dwu tygodniowym ciągu. Do tego jakie porycie. Wyobraźcie sobie dwa tygodnie ciągu na benzydaminie. Mózg do wyrzucenia :D
  • 58 / / 0
revo pisze:
Miałem okazję spróbować i amfetaminy i benzydaminy. I nawet pomijając kwestię organów wewnętrznych benzydamina niszczy głowę tak, że szok. Przebłyski i tak dalej. żarłem benze 4 razy w życiu i mam przebłyski. Nie wyobrażam sobie jakie musiały by, być przebłyski po dwu tygodniowym ciągu. Do tego jakie porycie. Wyobraźcie sobie dwa tygodnie ciągu na benzydaminie. Mózg do wyrzucenia :D
Przebłyski pojawiają się gdy weźmie się na raz 1,5g +. :rolleyes:
A ja chce jechać kilka razy w tygodniu z benzą po 0,5g :cool:

I dlatego chce się dowiedzieć zeby np. nie umrzeć, a życie ze zniszczonymi nerkami i dializą to co to za życie , więc jestem ciekawy jak zminimalizowac ryzyko zniszczenia zdrowia do minimum ! %-D :gun:

Pomoże ktoś ? :scared:
  • 712 / 83 / 2
Zacznijmy od tego, że jedną zaszetką się nie nawalisz. Co najwyżej jakieś minimalne haloony typu mrówki i odczucie jak przy lekkim upojeniu alkoholowym. Benze bierzesz w dawce conajmniej 1g raz na rok i tyle.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...