Multiwitaminki Pluszszsz , rutinoscrobinki , warzywa owocki i chyba nie będe miał żadnych wiekszych szkód po benzie co nie ? Mam 15 lat
Z góry thx za odpowiedzi.
WIesz , to czy będziesz miał szkody po benzie to indywidualna sprawa Twojego organizmu.
A jak dużo tego zamierzasz jeść? Jest wiele fajniejszych i bezpieczniejszych używek.
Im później tym lepiej. Ja zacząłem na poważniej eksperymentować w wieku 17 lat i żałuję teraz, że tak wcześnie.
Poza tym, niech tradycji stanie się zadość: WYPIERDALAJ DO SZKOŁY JEBANY GIMBUSIE
@topic nie bierz benzy.
Spróbowałem alkoholu, potem maryhłany, potem dłuuuugo nic i potem w w. 17 lat dopalacze i mnóstwo mj, a do tego eksperymenty z jakąś amfetaminą, lekami, a potem to już poszło. 18 - opioidy inne zabawki. dużo, mocno, jak najwięcej.
Chodzi o to, że zawsze byłem spierdolony, a teraz, mając te 19lat, będąc politoksykomanem (z czego najbardziej lubie benzo i opio, a najlepiej oba naraz w jednej pompce
Ciekawe, czyli np. jakby sie zaopatrzyć w jakieś suplementy diety bez recki na nerki to chyba nie wyszło by to najgorzej? Co sądzicie ? :scared:
ps. administratorze, nie wiem czemu nie akceptujesz żadnego mojego komentarza w tym dziale , kinderćpuństwowi nie zapobiegniesz
revo pisze:Miałem okazję spróbować i amfetaminy i benzydaminy. I nawet pomijając kwestię organów wewnętrznych benzydamina niszczy głowę tak, że szok. Przebłyski i tak dalej. żarłem benze 4 razy w życiu i mam przebłyski. Nie wyobrażam sobie jakie musiały by, być przebłyski po dwu tygodniowym ciągu. Do tego jakie porycie. Wyobraźcie sobie dwa tygodnie ciągu na benzydaminie. Mózg do wyrzucenia :D
A ja chce jechać kilka razy w tygodniu z benzą po 0,5g
I dlatego chce się dowiedzieć zeby np. nie umrzeć, a życie ze zniszczonymi nerkami i dializą to co to za życie , więc jestem ciekawy jak zminimalizowac ryzyko zniszczenia zdrowia do minimum !
Pomoże ktoś ? :scared:
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.