Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 381 / 5 / 0
Nie masz problemu z organizmem po jaraniu,a przeżyłeś normalne niedotlenienie,które w konsekwencji spowodowało omdlenie. (@breathe the pressure)
To naturalne i całkiem normalne.
  • 678 / 10 / 0
Kiedyś po ściągnięciu 2 buchów z ogromnego bngosa upadłem i to dosłownie. Ściągnąłem buszki, wstałem, ciemno, jeb, gleba i roślina. Ale wcześniej wypiliśmy sporą ilość wódki bo czekaliśmy na pione.
  • 1519 / 20 / 0
Może to przez niedotlenienie? np sie za mocno zaciągnąłeś albo coś w ten deseń?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 381 / 5 / 0
Takie odpowiedzi już były,a temat jest stary.Proponuję go zamknąć.
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?