Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Taa 31 maja stwierdzisz, że po wakacjach przestaniesz. Hartujesz swoje serduszko widzę, biegaj więcej z władkiem a któregoś dnia nie dobiegniesz do swojej mety.
U mnie koleś się przekręcił po 2 latach jedzenia tego.
  • 218 / 4 / 48
to tak samo jakby faceci mieli się nie brać za opioidy bo powinni być silni itd. :P a opio nie pasują pod typowy wzór męskości i to właśnie mniej więcej dowód jak bardzo bezsensu jest fakt, że dziewczyny nie powinny brać się za spida, każdy je co lubi. Osobiście, nie uważam, żeby amfetamina była moim bogiem i nie uważam ją za substancję bliską ideałowi, ale denerwujące jest jak słysze komentarz ''ja bym Cie tego nie sprzedał, to nie dla dziewczyn''
Obca grzanka.
  • 11 / / 0
wiem że każdy je co lubi ,ale chłopaki nie lubią (przynajmniej ja ,bo tak jak ktoś napisał feta śmierdzi) mieć kontaktów z dziewczynami naćpanymi ścierwem.
Tylko dlatego tak piszę ,bo amfa i dziewczyny po prostu nie pasują do siebie (jak ja biorę to też nie mam ochoty na zbliżenie)
oczywiście jest to tylko moja opinia i wszyscy inni mogą mieć ją w dupie :D
oprócz mojej mamy oczywiśćie
  • 406 / 3 / 0
Używanie amfetaminy w celu schudnięcia to nie jest dobry pomysł. W Twoim przypadku polecam odstawić to gówno jak najszybciej. Na początek kup sobie witaminy i minerały, essentiale forte lub esseliv forte, żeń-szeń. Zażywaj codziennie taki zestaw aby wspomóc regenerację i oczyścić organizm. Unikaj ciężkostrawnych posiłków i alkoholu. Jeśli już uda Ci się doprowadzić organizm do w miarę normalnej kondycji możesz stosować spalacz tłuszczu. Najlepiej odwiedź sklep z odżywkami i popytaj kogoś kompetentnego.

Oczywiście suplementy stosuj zgodnie z zaleceniami. Nie na zasadzie, że więcej tzn. lepiej i szybciej.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 3309 / 21 / 0
Eh, faceci nie lubią naćpanych fetą dziewczyn, ale dziewczyny lubią naćpanych fetą facetów? Zgadzam się z Hejji. Najlepiej jest komuś wytykać coś - chociażby płci przeciwnej. Skoro facetom tak to strasznie przeszkadza, to niech przestaną się spotykać z takimi laskami. Jak straci wszystkich znajomych, to się przekona. Ale nie straci, bo nie wszyscy są tak niesprawiedliwi.
  • 705 / 16 / 0
angor animi pisze:
Eh, faceci nie lubią naćpanych fetą dziewczyn, ale dziewczyny lubią naćpanych fetą facetów? Zgadzam się z Hejji. Najlepiej jest komuś wytykać coś - chociażby płci przeciwnej. Skoro facetom tak to strasznie przeszkadza, to niech przestaną się spotykać z takimi laskami. Jak straci wszystkich znajomych, to się przekona. Ale nie straci, bo nie wszyscy są tak niesprawiedliwi.
Trochę paniką zaleciała ta wypowiedź, po pierwsze nikt tu nic nikomu nie wytyka - zostało postawione pytanie, udzielona została odpowiedź, to nie jest wytykanie. A jeśli poczułaś ofensywę chociażby z mojej strony (w kwestii ćpania przez dziewczyny) to tym bardziej zauważ, że moje posty mają charakter edukacyjny, gdyż ja sam nie mam nic przeciwko braniu spida przez laski, aczkolwiek sam spotykam się z takimi co najwyżej na płaszczyźnie "koleżeńskiej".
Po drugie nie wiem jak wywnioskowałaś że faceci o których mowa wyżej w ogóle spotykają się z ćpającymi laskami? I to zdanie "jak straci wszystkich znajomych to się przekona"... jeżeli Ty obracasz się tylko i wyłącznie w kręgach ludzi ćpających, zwłaszcza kobiet, nie oznacza to że każdy z użytkowników tego forum jak ty przebywa z samymi narkomanami, nie dla każdego "zerwanie kontaktów" oznacza "koniec z życiem towarzyskim".
Nie wiem czy bardziej ty byłaś naćpana jak pisałaś swojego posta, czy bardziej ja jestem, odpisując na niego.
Peace and love and xtc
sory za offtopic, ale chyba cały ten temat to taki amfetaminowy śmietniczek. ? czy nie?
idę spać
Ryyyyyyyba!
  • 3309 / 21 / 0
Mówiłeś, że dziewczynom nie przystoi. Do tego:
wiem że każdy je co lubi ,ale chłopaki nie lubią (przynajmniej ja ,bo tak jak ktoś napisał feta śmierdzi) mieć kontaktów z dziewczynami naćpanymi ścierwem
Tylko dlatego tak piszę ,bo amfa i dziewczyny po prostu nie pasują do siebie (jak ja biorę to też nie mam ochoty na zbliżenie)
Dobrze to posumowała koleżanka:
to tak samo jakby faceci mieli się nie brać za opioidy bo powinni być silni itd.
Ale faktycznie - albo wydzielić, albo śmietnik. Tak tylko się zestresowałem, bo równouprawnienie to nie tylko równe płace i równe prawa obywatelskie. Klasyfikowanie dragów jako męskich i damskich nie ma IMO sensu.
  • 12 / / 0
Jak ktoś nie chce kirającej dziewczyny to po prostu nie będzie z taką i tyle. Każdy ma prawo do gustu. Może związek opiatowca z feciarą by nie wypalił, ale jak chcą sie męczyć to niech sie męczą.

I jeszcze jedno:
elitesse pisze:
Feta była (a właściwie jest - ale nie w PL) stosowana jako "lek na odchudzanie" (wspomagacz) ALE... KIEDY KURWA CZŁOWIEKA NIE DA SIĘ ODRÓŻNIĆ OD SŁONIA!!!!
Drogi elitesse, nikt nie powiedział, że słonia bądź innego zwierzaczka o wadze pow. 1 tony da się odróżnić od autorki tematu (w drugą strone tak samo :)) Powiem nawet, że cuda sie zdarzają i takie dziwy chodzą po ulicach, aczkoliek bardziej się toczą, więc wnioskując po tym, że autorka biega sobie (bądź biegała), da sie ją odróżnić od np. słonia :)
No ale cuda sie zdarzają...

(A co do cery, nie zauważyłam zmian. Tylko dłonie na zimnie jakoś tak bardziej martwe niż zazwyczaj.)
  • 3854 / 314 / 0
Nie dość, że rozjebała mnie składnia w nazwie tematu, to treść dopierdoliła sporo beki.
  • 410 / 8 / 0
mi po pół roku to bez używania żadnych preparatów o jakieś 80% zeszło, ale w tym czasie jeszcze było w chuj ketonów także to też pewno miało jakiś wpływ
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.