Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
885 pisze:
ale przed trzerba meic jakeis nastawienie czy cos nie

nie wierm cpalem grzyby kwasa a a moze tez

i nic

a pijemy teraz od rana tzn on bo wstal ja nie spalem ;d

a cisnienie jest straszne
po prostu po alkoholu czje sie "normalnie" tak jakbym chcail sie czuc na trzezw
z feyem pogadaj, niech Ci wysunie 100 oświeconych powodów -dla czego lepiej NIE ;p
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 86 / / 0
A może wieczorne rozmowy Krzysztofa Alkoholika a Anty radiu? do mnie kiedyś to przemawiało, chociaż nie piłem %-D Posłuchaj sobie w niedziele wieczorem, może to będzie jakiś pierwszy krok. a info znajdziesz antyradio.pl
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 6 / 0
Jak mówi mój kumpel " Lubię fazę i chuj "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.