Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
885 pisze:
ale przed trzerba meic jakeis nastawienie czy cos nie

nie wierm cpalem grzyby kwasa a a moze tez

i nic

a pijemy teraz od rana tzn on bo wstal ja nie spalem ;d

a cisnienie jest straszne
po prostu po alkoholu czje sie "normalnie" tak jakbym chcail sie czuc na trzezw
z feyem pogadaj, niech Ci wysunie 100 oświeconych powodów -dla czego lepiej NIE ;p
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 86 / / 0
A może wieczorne rozmowy Krzysztofa Alkoholika a Anty radiu? do mnie kiedyś to przemawiało, chociaż nie piłem %-D Posłuchaj sobie w niedziele wieczorem, może to będzie jakiś pierwszy krok. a info znajdziesz antyradio.pl
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 6 / 0
Jak mówi mój kumpel " Lubię fazę i chuj "
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.