1 ziomek dead
2 ziomek dead
3 ziomek live
4 prison
hujowo :.. ( tesknie za nim dwoma :(
Po marihuanie jeżdżę zgodnie z przepisami. Po innych środkach też, bo 2x bardziej boje się konsekwencji i osłabienia reakcji. Zauważyłem, że największą korbę za kółkiem mam na trzeźwo, zwłaszcza jak się wkurwie, albo podjaram.
Dość indywidualna sprawa.
czajnikof pisze:Zauważyłem, że największą korbę za kółkiem mam na trzeźwo, zwłaszcza jak się wkurwie, albo podjaram.
Dość indywidualna sprawa.
choć sam wypadek zajebisty - jak na filmach, a przeżycie na poziomie grzybowego oświecenia - wstrząśnięty światopogląd, nie mieszany.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
pan jozek pisze:Co tam samochód, pamiętam jak latem na wiosce opierdoliłem paczkę akodyna i wsiadłem na składak. Jazda na lekkim robowalkingu musiała wyglądać z boku komicznie, acz ja czułem się jakbym mknął na jednorożcu przez bajkową krainę.
Ja jeszcze jakoś mogę zrozumieć ostrożną jazdę po małej ilości (chociaż sam bym tego nie zrobił), ale kolega, któremu odpowiadałem na początku stwierdził, że koleś był ciężko spalony i zapierdalał autem.
4 ziomkow po wladku. kierowca w kilku dniowym ciagu. feta holenderka.
Maskaradore pisze:Jeździłem w różnych stanach - największy hardkor to flaszka wódki i rozlewanie drinów w czasie jazdy![]()
To nie było zbyt odpowiedzialne, ale przyjemność z jazdy pod wpływem alku jest dla mnie 10x większa - tylko szeroka droga, fajeczka i muzyczka i po prostu płyniesz - spokojnie i szybko i bezpiecznie :finger: - wszak dobry kierowca to ogarnie, ale tylko wtedy, kiedy nikt inny nie wjedzie w paradę.
Poza tym osobiście skasowałem furę, właśnie na trzeźwo grubo zanim odebralem prawko. Brak wyobrazni. A po bakanku jeżdżę jak złoto.
Jedziesz na fazie - bądź świadom swego stanu, tyle.
pointdexter pisze:Nieodpowiedzialnym można równie dobrze nazwać kierowcę bawiącego się radiem, wpieprzającego kanapkę, palącego szluga, gadającego przez telefon, czy blondynkę robiącą się "na bóstwo" w przednim mirorze, podczas jazdy.. kwestia pojmowania i stopniowania. :retarded:
Jedziesz na fazie - bądź świadom swego stanu, tyle.Aaa.. no i uważam, że wypadałoby oświecić pasażerów ewentualnie będących na nieświadomce w kwestii stanu ducha ziomka za kółkiem. :finger: Niech chociaż mają wybór..
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.