Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
mieszkałem kiedyś na stancji z kolesiem ktorego nie klepał mefedron w postaci koko kokolino nie klepał go też dragonfly DOC ani nawet LSA dropsy też na niego nie działały dropsy ok mogly być lewe ale LSA df nawet nie rozszerzało mu zrenic zachowywał sie kompletnie trzezwo za to 4 homet i grzyby go klepały niema możliwości żeby oszukiwał wiec jak to wyjaśnić ?? może ktoś kompetentny sie na ten temat wypowie
  • 1067 / 206 / 0
nord pisze:

O wiejskim rynku trochę wiem bo Tam gdzie mam działkę,.
Chuja wiesz. To co samo co w mieście, jedni mają dobrze, drudzy dają lipę.

A założycielowi tematu , radzę ograniczyć kontakt z narkotykami, do minimum %-D
I don't do drugs. I am drugs.
  • 198 / 6 / 0
czajnikof pisze:
nord pisze:

O wiejskim rynku trochę wiem bo Tam gdzie mam działkę,.
Chuja wiesz. To co samo co w mieście, jedni mają dobrze, drudzy dają lipę.

A założycielowi tematu , radzę ograniczyć kontakt z narkotykami, do minimum %-D

grzeczniej leszczyku. Hero w necie - pizda w świecie
  • 838 / 7 / 0
Hero w necie - pizda w świecie
Niektórzy nazywają ten przypadek kompensacją ego, ale nie o tym. Te dziwne braki fazy i mi się przytrafiły, w sensie, że koledze, który w wojsku ze mną palił i powiedział, że na niego to nie działa. Śmiałem się, ale może to rzeczywiście tak jest, że nie wszyscy mogą. Wole takiego niż takiego co jak pali pierwszy raz wkręca sobie, że mu kurwa ucieli nogi.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
nord pisze:

grzeczniej leszczyku. Hero w necie - pizda w świecie
Grzeczniej? Ubliżyłem Ci? Napisałem jak jest, bez spinek kolego. Naćpaj się albo coś. :cheesy:
I don't do drugs. I am drugs.
  • 198 / 6 / 0
żartowałem czajnikoff, pozdro !

Modzi wyjebcie ten debilny temat w pizdu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.