MakhPatent pisze:a ja kupię sobię parkę pitbulli i będę prowadził w domu z ich szczęniętami wyrafinowaną i zwyrodniałą grę bólu, jak Jigsaw.W końcu jestem wolnym człowiekiem
tak więc nici z legalnego popalania i zabijania zwierząt. i wątpię, żeby to się zmieniło
oczywiście nie miej mnie za popaprańca, możesz wstawic sobie zamiast tego przechodzenie na czerwonym.
Jaranie jointow nie ogranicza niczyjej wolnosci. W szczegolnosci w spolecznym klubie konopnym jakiego namiastke probuje nam stworzyc Gota. Wchodzisz, uprawiasz, jarasz, wychodzisz. Komus to przeszkadza?
CANNABISZ pisze:Mam taki pomysl zaskarzyc rzad polski do Strazburga w trybunale praw czlowieka (sorry za ew. zle nazewnictwo ale wiecie ocb) o lamanie praw czlowieka.bo czym jest zakaz uprawy na wlasne ptrzeby.pale i bede palil i nie nikomu nie szkodze.jestem podobno wolnym czlowiekiem....
CANNABISZ pisze:Mam taki pomysl zaskarzyc rzad polski do Strazburga w trybunale praw czlowieka (sorry za ew. zle nazewnictwo ale wiecie ocb) o lamanie praw czlowieka.bo czym jest zakaz uprawy na wlasne ptrzeby.pale i bede palil i nie nikomu nie szkodze.jestem podobno wolnym czlowiekiem....
aranie jointow nie ogranicza niczyjej wolnosci. W szczegolnosci w spolecznym klubie konopnym jakiego namiastke probuje nam stworzyc Gota. Wchodzisz, uprawiasz, jarasz, wychodzisz. Komus to przeszkadza?
Jarasz, gwlacisz, zjadasz ciastka, wychodisz. Komus to przeszkadza ?
Borsuk pisze:Twoja wolnosc konczy sie w miejscu, w ktorym zaczyna sie czyjas. Maltretowanie zwierzat jest gwalceniem ich wolnosci i prawa do spokojnego zycia. Przechodzenie na czerwonym jest gwalceniem wolnosci kierowcy i jego prawa do bezpiecznego przejazdu. Palenie fajek w miejscu do tego nie przeznaczonym jest gwalceniem wolnosci nie palacych. I tak mozna w nieskonczonosc.. Prawo tworzy nam jedynie ramy zachowan, niektore dobre, a inne zle.
Jaranie jointow nie ogranicza niczyjej wolnosci. W szczegolnosci w spolecznym klubie konopnym jakiego namiastke probuje nam stworzyc Gota. Wchodzisz, uprawiasz, jarasz, wychodzisz. Komus to przeszkadza?
Będzie to przeszkadzac sąsiadom tego interesu, bo prócz kulturalnych ludzi takich jak Ty czy ja, będzie przychodzic tam szeroko pojęta hołota, rzucając kurwami, szukając najbki albo zadymy, czego nawet ja bym nie wytrzymał (oczywiście podziwiam chłopaków że próbują coś w tym kraju zrobic, ale jak dla mnie są skazani na porażkę)
Poza tym jak pisałem wcześniej: paleniem w domu nikomu nie zaszkodzisz, ale państwo uważa inaczej, i wątpię żeby sztrasburgi coś pozałatwiały....
katotaliban pisze:
Jak pozniej z takim przepalonym czerepem wyjdziesz na ulice i zajebiesz babcie siekiera, bo bedzie ci sie wydawac, ze se grasz w gierke ze swoimi zjaranymi ziomkamy, to pewnie to zacznie to komus przeszkadzac.
Jarasz, gwlacisz, zjadasz ciastka, wychodisz. Komus to przeszkadza ?
Jeżeli nie zrobiłby tego na trzeźwo to po zbakaniu tym bardziej nie, ale po alkoholu już bardziej.
Keeda pisze:
Co ty w ogóle koleś pierdolisz? Pojebało Ci się pod tym twoim czerepem coś...
Jeżeli nie zrobiłby tego na trzeźwo to po zbakaniu tym bardziej nie, ale po alkoholu już bardziej.
Oczywiście zapalnikiem nie musi być konkretnie THC, moze to być każda inna substancja.
Jak już chcesz pierdolić głupoty to przynajmniej się nie rzucaj.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.