Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Po szałwii to Cię zamkną piwnicy.
  • 845 / 12 / 0
A JWH pod wzgledem wykrywalnosci w moczy jest takie samo jak THC ?
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 1 / 0
chce Cie wypierdolic z chaty bo jesteś ćpunem. w takim razie pokaż jej, że nim nie jesteś dalej paląc temat. spędzaj więcej czasu z matką zamiast rzeźbić na dworzu. u mnie podziałało.
  • 5 / 1 / 0
A moze kocimieta ?
  • 332 / 38 / 0
Nic nie zastąpi marihuany ! jeśli masz taki przypał to nie jaraj wcale albo bądź ostrożny w chuj. Nie trzymaj w domu nic związanego z paleniem, żadnych lufek, bletek, bongosów itp. Jak się zjarasz to używaj kropli do oczu - stara nie kapnie że coś z tobą nie tak jeśli nie będziesz z nią drążył gadki.

Swoja drogą trochę cię rozumiem bo moi starzy również są z zeszłej epoki, ogólnie konserwy. Tylko że moi nigdy nie wpadli na taki pomysł żeby mnie wysłać na odwyk. Musisz zdobyć ich zaufanie, zdaj dobrze tą cholerną maturę, pójdź na studia i zobaczysz że starzy z czasem zluzują.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 0 / / 0
dzięki wszystkim za info ;)
podjelem decyzje i wynosze sie z chaty,mam hajs, biore kompa i ciuchy i nara kurwa, nie zamierzam miec takich chorych jazd codziennie ;/
Ziółko jest zajebiste, jest dobre,nie jest złe i będę je palił kiedy chce ;)
pozdro dla wszystkich JARACZY ;]
Uwaga! Użytkownik PurpleHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
strawberry pisze:
chce Cie wypierdolic z chaty bo jesteś ćpunem. w takim razie pokaż jej, że nim nie jesteś dalej paląc temat. spędzaj więcej czasu z matką zamiast rzeźbić na dworzu. u mnie podziałało.
dobrze gada, nabic mu!
  • 98 / 13 / 0
Koleś sam się wkopałeś. Napisałeś, że masz 20 lat, a później, że kończysz ostatnią klasę liceum. Albo repetowałeś 2 razy, albo w chuja walisz.
skurwysyny, robione chujem z plasteliny
  • 1169 / 17 / 0
To jest jakiś matoł (wystarczy wywnioskować po tym że idzie na koncert Hemp Gru - elo ziomków w brudnych dresach).
Powiedziałbym co robić ale jak się już wyprowadziłeś to nie będzie Ci potrzebne.

Ja na Twoim miejscu gdybym wiedział że dostanę mieszkanie, obsrał bym ćpanie i z dniem którym bym się wprowadził pierdolnął pokój z kwiatkami.
W miedzyczasie kupował sobie po 10 na tydzien, i wszystko walił z wiadra (ja tak robie i chodze najarany jak swinia caly dzien + wychodzi jakas sztuka dziennie zamiast 2 - 3).

ALe na chuj CI te rady jak już jesteś samodzielnym dresiarzem.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 6 / 0
Wpierdalaj gałkę muszkatołową. Kamisy najbardziej kopią.

Uprzedzam, że to haj (o ile to coś zasługuje na miano haju) dla osób o specyficznym guście, także nie spodziewaj się nie wiadomo jakich zajebistości.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.