Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 99 / 0
Niejedna osoba, poszukaj w szukajce "przeterminowane leki" czy jakies zblizone hasła, to znajdziesz opowiesci.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 425 / 4 / 0
Kurwa ja nigdy nie widziałem jeszcze w żadnej aptece pojemników na takie leki:D A chętnie bym do niego zaglądnął- może w końcu spróbowałbym tramca:D
  • 3854 / 315 / 0
Ja widziałem. Niestety, był zamknięty na kłódkę, a otwór był tak mały, że nie wjebałbym tam swojej kowalskiej łapy.
  • 2876 / 99 / 0
To cały śmietnik pod pachę i spierdalamy
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3854 / 315 / 0
Gorzej jakby były tam same jakieś Avio, i inne niepotrzebne skurwysyństwa. :-D
  • 488 / 7 / 0
Powinna być segregacja odpadów. Osobne pojemniki na opoidy, osobne na rolki, osobne na nieprzydatny syf. Recykling kurwa!
  • 634 / 4 / 0
pan jozek pisze:
Powinna być segregacja odpadów. Osobne pojemniki na opoidy, osobne na rolki, osobne na nieprzydatny syf. Recykling kurwa!
Jestem za ;]

Już dokladnie wiem ocb z tymi smietnikami na leki.. wystarczylo wpisac to w search i przeczytac 40 stron tematu o zdobywaniu benzo (ktory dziwnym trafem jest w smietniku bez zadnej adnotacji dlaczego sie tam znalazl). Bonusowe info tez sie przyda.
  • 672 / 126 / 0
ogolem te kosze warto raz na jakis czas opierdolic. kiedys fenta sie znalazly 2 plastry, a to juz latwo zdobyc nie jest w polsce tak po prostu.
  • 2518 / 27 / 0
W moim mieście nie ma takiego czegoś. Jeszcze się nie spotkałem z koszami na przeterminowane leki, chociaż jakbym znalazł to z miłą chęcią bym pogrzebał, mając w dupie co pomyślą sobie o mnie farmaceuci itp. Kiedyś widziałem podobny wynalazek w jednej z poznańskich aptek, taka czerwona skrzynka, ale nie przyglądałem się za bardzo.
  • 380 / 89 / 0
jak ja ostatnio kupywałem leki to ktoś wpierdolił do takiego kosza 3 ketanole 100mg
:fuj: :fuj: :fuj:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.