Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 915 / 4 / 0
I co ma stan nieprzytomności do uczuć? :-D
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Bo napisałeś "narkotyki" ogólnikowo, a odpał ze zgrzanych wyciąga tylko to, nic poza tym.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 915 / 4 / 0
No staary, niewiadomo, Maskarador ma napewno o tym książkę do powiedzenia. Badanie siebie i swoich uczuć, terapie, te sprawy.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Po chuj pijesz do Maski w temacie, który nie ma nic wspólnego z tamtym. Nie szukaj u mnie stadnej masturbacji. Jak robię to samo to mi jebnij.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 915 / 4 / 0
Sam się jebnij, weź teraz klawiaturę i przyjeb sobie, aż Ci się zaplącze w kołtuny. :cool:
Napisałem narkotyki, ponieważ KAŻDY narkotyk wchodzi w relację z psychiką (a więc i uczuciami) człowieka i wygina ją w różne strony - nie prowadzi wyłącznie do stanu nieprzytomności. I właśnie o to chodzi w tym temacie.
  • 213 / 1 / 0
Fajt między feyem a Kurwikiem, nie do uwierzenia!
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 5 / 0
czekamy na rozwoj watku :)

Kiedys po najebaniu sie wódą właczyła mi sie dobroć dla wszytskich i anulowałem długi moim dwóm znajomym ehhh %-D
  • 282 / 9 / 0
Często po alkoholu robię się uczuciowy. I zaczynam mieszać w głowach, pierdolę o miłości itp. bzdurach. Nienawidzę tego stanu zawsze potem żałuję gdy już wrócę do mojego normalnego stanu czyli 0% uczuć okazywania. Po mefedronie tak zabajerowałem pewną znajomą, że niemal by się stało coś czego bym nie chciał. Ogólnie po dragach robię się chodzącym kutasem żądnym ruchania oprócz kody i psychodelików.
  • 3490 / 56 / 0
mundziel pisze:
Fajt między feyem a Kurwikiem, nie do uwierzenia!
Widać, żeś nowy.

Zapraszam na bajzel do Katowic Feju, pozwiedzasz to pogadamy. Na początku rzecz jasna jest inaczej. Na początku.

Co nie zmienia faktu, że przypierdalasz się do Maski.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 909 / 20 / 0
Aktualnie za sprawą terapii trwa proces doskonalenia gynoida poprzez dodawanie mu opcji uczuć, rozróżniania ich, rozmawiania o nich. Nowy gynoid funkcjonuje lepiej, sprawniej i odczuwa przyjemność z egzystencji również w nieprzyjemnych momentach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.