Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
hehe kilka tygodni temu bym wam wyjechal z taka jedynka:

1. GBL - 56 razy na tydzien %-D

U teraz u mnie aktulanie nudy:

1. alko - prawie codziennie kilka piw (trza czyms zastapic to jebane GBL :emo: )
2. nikotyna - wiadomo, caly czas.
3. teina - kurwa z zielonej herbaty (lol3)

---

... - ketony, mj, psychodeliki, dysocjanty - kilka razy w miesiacu.

Strasznie biedny "narkospis".

Nawet zielsko przestalem palic bo nie dziala "jak powinno".

Ogolnie to jestem zaskoczony wynikami, cos tu wszyscy malo cpamy ;-)
  • 286 / 5 / 0
1 kawa
2 herbata
3 alpra
  • 488 / 7 / 0
1. Szlugi. 2-3 dziennie, kiedyś więcej.
2. Browar zamiast kawy. Nie urzynam się bo nie lubię tego stanu, ale wypijam po obiedzie dla tych wszystkich mikroelementów jakie zawiera :D
3. Ganda. W systemie 5 dni chodzenia zajebanym bez przerwy-kilka dni odpoczynku.
  • 2179 / 30 / 0
1. alkohol - pije kilka razy w tygodniu często mam 5cio dniowe przerwy na prace hehe ale żeby nie pić dłużej niż 3 tygodnie mi sie nie zdarzyło. Staram sie ograniczać tylko do weekendów, póki co cienko mi to idzie. Codziennie pijałem na wyjazdach wakacyjnych i urlopach. Ale od kiedy spożywam inne substancje pije go zdecydowanie mniej i nie uwalam sie już ;)

2. Psychodeliki - zarówno fene jak i trypty lecą zazwyczaj 1/2-3 tygodnie

3.mefedron/stymulanty - średnio 1/2 tygodnie ale czasem pójdzie dwa dni z rzędu albo dwa weekendy z kolei

śmieszne bo lubie mj i najczesciej zdecydowanie ją paliłem ale w rankingu aktualnym już sie nie mieści ze spożyciem 1/2-3 tygodnie.
  • 1069 / 11 / 0
1. szlugi - dziennie, jebane uzależnienie ...
2. mefedron - kilka razy w tygodniu
3. koda - na zwałe po mefie
  • 73 / / 0
Zapomniałem o mj przynajmniej raz w miesiącu ;-)
Jam jest suerte. Szczęście. Can you help me occupy my brain? %-D odpowiedzią na wszystkie pytania
  • 1033 / 7 / 0
1 - nikotyna
2 - kofeina
3 - co znajde %-D
  • 394 / 5 / 0
Zapomniałem o barbi przynajmniej 2razy na miecha
  • 1033 / 7 / 0
Wolny Od Nałogów pisze:
Zapomniałem o barbi przynajmniej 2razy na miecha
Barbiturany?
  • 3490 / 55 / 0
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.