Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
hehe kilka tygodni temu bym wam wyjechal z taka jedynka:

1. GBL - 56 razy na tydzien %-D

U teraz u mnie aktulanie nudy:

1. alko - prawie codziennie kilka piw (trza czyms zastapic to jebane GBL :emo: )
2. nikotyna - wiadomo, caly czas.
3. teina - kurwa z zielonej herbaty (lol3)

---

... - ketony, mj, psychodeliki, dysocjanty - kilka razy w miesiacu.

Strasznie biedny "narkospis".

Nawet zielsko przestalem palic bo nie dziala "jak powinno".

Ogolnie to jestem zaskoczony wynikami, cos tu wszyscy malo cpamy ;-)
  • 286 / 5 / 0
1 kawa
2 herbata
3 alpra
  • 488 / 7 / 0
1. Szlugi. 2-3 dziennie, kiedyś więcej.
2. Browar zamiast kawy. Nie urzynam się bo nie lubię tego stanu, ale wypijam po obiedzie dla tych wszystkich mikroelementów jakie zawiera :D
3. Ganda. W systemie 5 dni chodzenia zajebanym bez przerwy-kilka dni odpoczynku.
  • 2179 / 30 / 0
1. alkohol - pije kilka razy w tygodniu często mam 5cio dniowe przerwy na prace hehe ale żeby nie pić dłużej niż 3 tygodnie mi sie nie zdarzyło. Staram sie ograniczać tylko do weekendów, póki co cienko mi to idzie. Codziennie pijałem na wyjazdach wakacyjnych i urlopach. Ale od kiedy spożywam inne substancje pije go zdecydowanie mniej i nie uwalam sie już ;)

2. Psychodeliki - zarówno fene jak i trypty lecą zazwyczaj 1/2-3 tygodnie

3.mefedron/stymulanty - średnio 1/2 tygodnie ale czasem pójdzie dwa dni z rzędu albo dwa weekendy z kolei

śmieszne bo lubie mj i najczesciej zdecydowanie ją paliłem ale w rankingu aktualnym już sie nie mieści ze spożyciem 1/2-3 tygodnie.
  • 1069 / 11 / 0
1. szlugi - dziennie, jebane uzależnienie ...
2. mefedron - kilka razy w tygodniu
3. koda - na zwałe po mefie
  • 73 / / 0
Zapomniałem o mj przynajmniej raz w miesiącu ;-)
Jam jest suerte. Szczęście. Can you help me occupy my brain? %-D odpowiedzią na wszystkie pytania
  • 1033 / 7 / 0
1 - nikotyna
2 - kofeina
3 - co znajde %-D
  • 394 / 5 / 0
Zapomniałem o barbi przynajmniej 2razy na miecha
  • 1033 / 7 / 0
Wolny Od Nałogów pisze:
Zapomniałem o barbi przynajmniej 2razy na miecha
Barbiturany?
  • 3490 / 55 / 0
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.