PS: Przepraszam ze tak odrazu pije ,ale kolezanka mnie nagli bo sie boi o badania .
Brane tytdzien temu w weekend.
Pozatym DXM na niektórych chyba dalej wychodzi jako opiaty, kilka dni pewnie 3-4 zanim wyszczasz do końca.
LSD rozkłada się zanim ci zejdzie faza i o ile są jakieś testy to kurewnie drogie i napewno nie dostaniesz ich na komisariacie czy tym bardziej w aptece.
Grzyby nie wiem.
Edytuj: jeszcze takie pytanie? ile trzyma kwas w organizmie?
I w ogóle będziesz miał takie testy, bo masz na skierowaniu, czy to zwykłe rutynowe badanie krwi?
Na drugtest trzeba się zgodzić, a po drugie to kosztuje, więc na "widzimisię" nikt tego nie zrobi.
Raz wylądowałem w szpitalu karetkę, z objawami wskazującymi w 90% na ostre objawy uboczne po zażyciu fety/przedawkowanie i co zrobili?
Nic, chuja, straszyli testami, sranie w banie (kodeina poszła tego samego dnia, morfina na pewno byłaby dodatnia), zapuścili mi relanium w kroplówce i wypisali po 3 dniach.
Nawet jeżeli będą ci robić te testy, to nie będą polować na LSD, nie da się tym struć czy czegoś sobie rozpierdolić więc z medycznego punktu widzenia informacja o tym czy brałeś kwas jest gówno warta, nikt nie wyłoży forsy na niepotrzebne badanie.
FGZ pisze:Jeśli kolego mieszkasz w Polsce nie martw się o test na LSD. Większe prawdopodobieństwo jest że zrobią Ci ten test niż faktycznie będziesz miał karton nasączony lsd : )
a jak to jest z grzybami? na wiki czytałem że Psylocybina w organizmie szybko ulega defosforylacji tak więc nawet w tydzień można się z tego "oczyścić" już nie mówiąc że raczej nie ma testu na to
Testy robi się na opiaty, fetę, zioło, może jeszcze benzo, reszta testów to margines, musiałbyś mieć w chuj pecha żeby testowali cię akurat na psychodeliki.
Dlaczego tak się boisz tych testów i akurat na takie rzeczy?
Jak pisałem, rozumiem strach przed testami na fete, THC, morfinę ale na grzyby? :listen:
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.