PS: Przepraszam ze tak odrazu pije ,ale kolezanka mnie nagli bo sie boi o badania .
Brane tytdzien temu w weekend.
Pozatym DXM na niektórych chyba dalej wychodzi jako opiaty, kilka dni pewnie 3-4 zanim wyszczasz do końca.
LSD rozkłada się zanim ci zejdzie faza i o ile są jakieś testy to kurewnie drogie i napewno nie dostaniesz ich na komisariacie czy tym bardziej w aptece.
Grzyby nie wiem.
Edytuj: jeszcze takie pytanie? ile trzyma kwas w organizmie?
I w ogóle będziesz miał takie testy, bo masz na skierowaniu, czy to zwykłe rutynowe badanie krwi?
Na drugtest trzeba się zgodzić, a po drugie to kosztuje, więc na "widzimisię" nikt tego nie zrobi.
Raz wylądowałem w szpitalu karetkę, z objawami wskazującymi w 90% na ostre objawy uboczne po zażyciu fety/przedawkowanie i co zrobili?
Nic, chuja, straszyli testami, sranie w banie (kodeina poszła tego samego dnia, morfina na pewno byłaby dodatnia), zapuścili mi relanium w kroplówce i wypisali po 3 dniach.
Nawet jeżeli będą ci robić te testy, to nie będą polować na LSD, nie da się tym struć czy czegoś sobie rozpierdolić więc z medycznego punktu widzenia informacja o tym czy brałeś kwas jest gówno warta, nikt nie wyłoży forsy na niepotrzebne badanie.
FGZ pisze:Jeśli kolego mieszkasz w Polsce nie martw się o test na LSD. Większe prawdopodobieństwo jest że zrobią Ci ten test niż faktycznie będziesz miał karton nasączony lsd : )
a jak to jest z grzybami? na wiki czytałem że Psylocybina w organizmie szybko ulega defosforylacji tak więc nawet w tydzień można się z tego "oczyścić" już nie mówiąc że raczej nie ma testu na to
Testy robi się na opiaty, fetę, zioło, może jeszcze benzo, reszta testów to margines, musiałbyś mieć w chuj pecha żeby testowali cię akurat na psychodeliki.
Dlaczego tak się boisz tych testów i akurat na takie rzeczy?
Jak pisałem, rozumiem strach przed testami na fete, THC, morfinę ale na grzyby? :listen:
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.