Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rainbOw »
jak ktos napisal, cos co po prostu lubisz. ja slucham wiele gatunkow i kazdy do tej pory nadał sie do tripa :) btw: nie sluchalem nigdy HH, bo nie slucham tego na codzien
Uwaga! Użytkownik rainbOw nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
OST do Twin Peaks i Donnie Darko też jest dobry :D
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 120 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TasteOfHaze »
ja slucham arabskiego etno, siakies drum'n bassy i jungle. do kwasika lubie minimal wkret jest przenosi w rozne miejsca, czasami mozartem tez niepogardze za to nieprzepadam za chopinem hehe
Uwaga! Użytkownik TasteOfHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 1 / 0
Radio jest cudownym wynalazkiem - mogą go słuchać ślepi i oglądać głusi "

Do mocnych gdy nie istnieje chwila przyszła ani to co już zaszło: GOA
Do piksy coś starego dawno nie słyszanego jakaś Samantha Fox czy inna Sabrina
Do ziółka dla przyjemności słuchania: Post Regiment lub jakiś inny fajny punk
Na smutki coś z Castle Party żeby jeszcze bardziej się zdołować i oczyścić umysł

" Słucham różnej muzyki a najbardziej lubię przeboje "
z wywiadu
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2006 przez Mały Gość Niedzielny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pit har »
no najlepszy do psychedelików jest psychedelic trance :)
goa też jest nie zgorsza :)
[b][color=green][size=108]Dance, dance is active meditation. When we dance, We go beyond thought,
beyond mind, and beyond our own individuality. To become One in the Divine Ecstasy
of union with the Cosmic Spirit. This is essence of the Trance Dance Experience.[/size][/color][/b]
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Amsterdam »
Goa/psytrance jest niezłe, ale jeszcze nigdy przy tym nie tripowałem, zazwyczaj puszczam sobie coś lżejszego, jakieś dub/reagge, psychodelic rock z lat 60-tych, ewentualnie britpop - to idealna muzyka do tripowania. Próbowałem też raz z muzyką klasyczną, ale stwierdziłem, że się kompletnie do tego nie nadaje :)

Polecam jeszcze taką kapelę jak 1200 mics, słucham tego zazwyczaj przed tripem, żeby się odpowiednio "nakręcić" :)
Uwaga! Użytkownik Amsterdam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpts »
http://www.megaupload.com/?d=DOODLJDN

obadajcie to na tripie jesli ktos da rade:P
muza z gatubku noise merzbow - black cat
  • 185 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
cpts pisze:
Ja bym tego muzyką nie nazwał ;)
Wolę coś bardziej "melodyjnego"
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: azbestt »
Heloł.
Od jakiegoś czasu katuję swoje narządy słuchu projektem o nazwie BLUT AUS NORD, a dokladnie EP-ka pt. "Thematic Emanation Of Archetypal Multiplicity" (uff...). Wyśmienicie smakuje z zupą grzybową :-D :-D
sampellos -> http://www.megaupload.com/?d=DFOSUCSV.
Sękju.

EDIT:
cpts pisze:
http://www.megaupload.com/?d=DOODLJDN

obadajcie to na tripie jesli ktos da rade:P
Masakra.
I pomyśleć, że jego "koncerty" trwają po kilka-klikanaście godzin.
Dżizus, jak to się w łeptynę wwierca... :-D
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2006 przez azbestt, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik azbestt nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 21 / 0
PanMuchomor pisze:
cpts pisze:
Ja bym tego muzyką nie nazwał ;)
Wolę coś bardziej "melodyjnego"
E tam, Noise jest w pyte.

A teraz właśnie zjadłem dwie piguły marki "rekin" (niektórzy mówią, że delfin) i słucham sobie SENTENCED - the Funeral Album i jest tak zajebiście, że mam ochote śpiewać :)
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.