...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 368 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Masz lepszego miksa na naukę niż średnie- małe dawki czystej meth donosowo z aspiryną i kawą ? Ja w ogólniaku jarałem non stop nawet na przerwach, w szatniach, klopach, za szkołą i zwłaszcza przed wuefem. Uczyłem się na sprawdziany na miksie amf+kawa+aspiryna zawsze była ocena od 3 do 5. Natomiast z niespodziewanych kartkówek miałem 1 albo 2 zwłaszcza z matmy. Dzięki temu miksowi poprawiłem 8 zagrożeń i to mimo ciężkiej depresji. Jak już wielokrotnie powtarzałem liczą się tylko i wyłącznie CHĘCI jak je masz to z ropy naftowej zrobisz sobie LSD. Nic nie daje takiego kopa jak meth pod tym względem, nawet baba, może tylko hera nie wiem podobno też wzmacnia ambicje. Jak pójdę na studia mając meth w akademiku to dopiero będzie życie. Offtopując każdy kocha meth tylko Ci którzy nie spróbowali tego jeszcze nie wiedzą, robotnicy lepiej pracują, dziwki więcej się pieprzą, dilerzy więcej biegają z towarem, krawaciarze jeszcze lepiej wszystkich kantują, studenciaki i uczniaki więcej i lepiej kują, spaślaki chudną normalnie wunderdrag i pomyśleć że aminorexy są jeszcze lepsze. Też kocham siłkę ćwiczyłem do oporu dwa razy dziennie na masę ale niestety bez dobrej diety i przybrałem 20 kilo w tym 10 kilo mięśni aż rozstępów dostałem. Jak siłka to tylko na diecie białkowo- tłuszczowej z małymi dawkami stymulantów i GBL, oraz nie wal i nie bzykaj żeby zwiększyć poziom testosteronu i hormonu wzrostu, sterydy to gówno i mit chwilowo zwiększą teścia a później zaczną ci cycki rosnąć. Jedynie nie bzykanie to odpowiedni sposób na naturalne zwiększenie teścia urosną ci jądra i będziesz miał tyle teścia że będziesz mógł rozdawać. I oczywiście pij wodę przy treningu oraz zaczynaj ćwiczyć jakies dwie trzy po posiłku tłustym, godzinę po posiłku nie tłustym. Po paru latach treningu do oporu i diety będziesz miał tyle mięsa na Sobie że Pudzian jak Cię zobaczy to się schowa ze wstydu do swojej siłowni. Możliwe że będziesz miał tak szybki przyrost że dostaniesz rozstępów lepiej przygotuj się na ich leczenie gdzieś w necie jest dobry poradnik.

Eliot baba niestety zmniejsza testosteron a zwiększa endorfiny jak myślisz dlaczego najlepsi wojownicy bzykali rzadko ? I dlaczego popowstawały takie miejsca jak klasztor shaolin i przede wszystkim dlaczego Ci którzy nie bzykają są zazwyczaj agresywni ? Jaranie do siłki to porażka, albo się jara i tyje albo ćwiczy i zwiększa mięsień.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Kurwa, chłopie, on nie chce przypakować masy, tylko ogarnąć się w życiu. Trochę poleciałeś z tym testosteronem, jądrami i siłownią.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 1169 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
big boy, powaznie jak sie nie wali kucyczka i nie puka to zwiększa się testosteron ?
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
W zdrowym ciele zdrowy duch - rusz dupsko na rower/pompki/jogging itp - na dobrej diecie, a sam zobaczysz, jak endorfinki popłyną :-)

Potem znajdź kobietę i wykorzystaj to ciało żeby ją dobrze zadowolić - szczęśliwszy będziesz pod dwakroć.

Kiedy już klocki w główce się ustawią na zdrowy/trzeźwy mode - wtedy metodą baby steps naprawiaj życie - szkoła. praca, przyjaciele i rodzina.

To takie proste - tylko trzeba zrobić pierwszy krok, i nie odpaść na pierwszej grudzie - rozjebać gada! Wyrwać chwasta - niech problemos Cię nie złamie, może i spowolni, ale masz jaja i charakter czy cipka jesteś, pizda łysa?
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cynik »
FGZ pisze:
big boy, powaznie jak sie nie wali kucyczka i nie puka to zwiększa się testosteron ?
raczej zwieksza sie frustracja seksualna i stad nadmierna agresja %-D
  • 356 / 7 / 3
Drastyczna kuracja z jakimś psychodelikiem. Mi to na przykład pomogło, na pół roku ale było.
Polecam duże dawki dexa, kwas, lub w ewentualności jakiś fungeez ze smarta, to taka moja sugestia.
Pozwoli Ci to wszystko '' na trzeźwo'' przemyśleć.
  • 60 / 2 / 0
Inni Ci doradzają stymulanty ale na dłuższą mete nie da rady tak. Ja już też mam mały problem ze stymulantami ale na razie sobie jako tako radze... Ja kiedyś jarałem, jarałem i jarałem potem spróbowałem mefedronu i nagle takie olśnienie i sobie pomyślałem jak ja mogłem jarać przecież to mnie tak ogłupiało że ja mogłem w każdej chwili wyjść na ulice i sie rozebrać i ch** by mnie to obchodził. Po stymulantach myśli sie trzeźwo ale one też silnie uzależniają psychicznie więc radze uważać z tym.
  • 1107 / 51 / 0
Sorki za off... hahah kolejny oświecony od mefedronu :wall: :wall: %-D %-D %-D
  • 71 / 1 / 0
Zaraz, zaraz, kolega Deksowy chce przestać ćpać a Wy mu proponujecie włodka i inne zamienniki?? A może niech spróbuje helu przygrzać? Wtedy to już na pewno przestanie jarać.
@Deksowy, Zadaj sobie pytanie ile to już razy próbowałeś samemu przestać ćpać. Przestań z tym walczyć, poddaj się, przyznaj swoją bezsilność i goń do najbliższego ośrodka na terapię. Samemu nie dasz rady, będziesz próbował i próbował aż Ci życie przez palce przeleci, a z tego co piszesz jesteś jeszcze młody i masz ambicje.
  • 2 / / 0
Co masz z sobą zrobić ? Wkurzyłabym się gdybym o coś takiego spytała , a by kazali mi rzucić ćpanie. Trudne by to było , jedyne co możesz zrobić to tak jak doradzają inni jakieś terapie i tp lub po prostu starać się ćpać w mniejszych ilościach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.