Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3248 / 3 / 0
Dzisiaj znalazłem na telefonie zdjęcie.... które sobie zrobiłem będąc na DXM (nie pamiętam tego, ale data i godzina się zgadzają).
No cóż... oczy... szkoda gadać, co ciekawe w lustrze tego nie widzę nigdy, gębą, a raczej usta wykręcone, okropnie wykręcone.
Mam takie fajne policzki i były takie duże na DXM, zaciesz itd. Ciekawe.
  • 53 / / 0
No jak już wejdzie ( dawki >5,5/kgmc) to zawsze mam taką depersonalizacje że nie moge się za bardzo w lustrze rozpoznać. Ale widać żrenice jak 5 zeta i balda, wykrzywiona facjata. Szkliste oczętą. To tyle chyba. Chyba że kurewsko swędzi to można naprawde się wkurwić i zadrapać. Chociaż najcześciej chyba swędzi głowa, bez twarzy, wiec jak się nie jest łysym to spoko.

A jak wygląda żywioł? No tak jak zawsze. Klęczysz przed muszlą i dajesz na raty. Potem czujesz katharsis i do wyra, muza i jazda.

A najlepiej lezeć chyba na plecach. Wtedy mi się najlepiej "pływa". Poza tym na boku mógłbym łatwo zasnąć.
  • 24 / / 0
Ja pamiętam jak pierwszy raz szamałem dexa, potężne źrenice (nie reagowały na światło) , fajnie się chodziło, żadnego swędzenia i innych przykrych doświadczeń, chociaż pamiętam, że nie zbyt rozsądnie zrobiłem jak na pierwszy raz, ale nie była to taka duża dawka 4,2 mg/kg czyli 270 mg :-)
  • 32 / / 0
Wilkuuuuuu mylisz się bo byłem na spotkaniu zdekszony miałem jakieś 9,5mg więc ostro było:D i jedna osoba z około 15 poznała ze jestem ukurwiony :D i prawie cały wieczór przegadałem bo mi na deksie gadanie mnie uszczęśliwia
  • 3732 / 45 / 0
Wszystko zależy od tego, jaki mam lot. Jeśli jest oka, to wyglądam względnie normalnie. Lekko przestraszony wyraz twarzy, oczy jakby wytrzeszczone, często zaczerwienienie na policzkach - przy większych dawkach. Zawsze chodzę prosto. ;-)
Gorzej jest, kiedy mam bad tripa (zdarzają mi się tylko fizyczne). Są ich dwa rodzaje, jeden, kiedy nie mogę się odlać i drugi, kiedy łapią mnie mdłości. Przy pierwszej opcji wyglądam, jakbym miała umrzeć. Robią mi się niezdrowe sińce pod oczami, takie jakby żółtawo-szare, cała cera zdaje się być szara, oczy mętne. O drugim przypadku lepiej nie wspominać. Rzadko łapią mnie mdłości, w całej mojej 'karierze' ok dziesięciu razy. Wtedy wyglądam autentycznie jak trup, jestem biało-przezroczysta, pocę się, prawie mdleję, trzęsę się. Nic ciekawego.
  • 5299 / 104 / 0
Jak wygląda podróżnik w swoim żywiole?

Nie wygląda wyjściowo do ludzi %-D Chodzi krokiem astronauty, zanim coś powie pomyśli siedem godzin w dziesięć minut, z jego punktu widzenia wszystko jest zakrzywione do środka, a jego oczy wyglądają jakby dostał czymś bardzo wielkim i ostrym w dupę [bo nie może chodzić bez wyciągnięto-wyprostowanych nóg]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 100 / / 0
Zawsze mam przestraszone oczy, usta i zęby zaciśnięte, ogólnie wszystkie mięśnie napięte. Przestraszyłabym się chyba sama siebie.
"Order us some golf shoes, otherwise we’ll never get out of this place alive."
  • 600 / 1 / 0
podkrązone oczy, wytrzeszcz, uśmiech na ryju. poruszanie się to wiadomo %-D
Where's your will to be weird?
  • 84 / / 0
przy małych dawkach normalnie, przy dużych jednym okiem w lustrze widzę wytrzeszczone oczy, źrenice wiadomo- duże, ale dokładnie jakie to nie wiem :*) . spuchnięty ryj raczej, rumieniec. a ten wytrzeszcz oczu to u mnie masakra. i skrzywienie twarzy wieelkie- w sensie, tak to widzę.
przy 2/3 i słabym 3 plateau drapałam się do krwi i rano było wielkie wtf.
  • 1474 / 15 / 0
Podróżnik takowy wygląda tak, że spotykając któregoś w ciemnej uliczce to od razu bym mu portfel oddał... Ale na kiju kurwa bo bałbym sie podejść.

Ale za to można wyjść gdzieś na miasto, stanąć w ruchliwym miejscu, postawić sobie koło nóg jakiś pojemnik i tańczyć/udawać robota :-D
Z tym debilnym wyrazem twarzy jakby ktoś kij od miotły w dupala wsadził i podpalił oraz ruchami jak świeżo urodzony cielak można by pare dobrych zł zarobić...
Ostatnio zmieniony 01 września 2010 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.