Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Jako zrodla DMT, chaliponga?
Jakie ilosci zostaly uzyte?
Jak wygladal sposob palenia?
Purpurowa kora korzenia pewnej rośliny, o której krążą liczne legendy.
Powiem tak, paliło się, aż wypadło z ręki. To był moment.
Bongo, choć papieros też może być.
A śniło mi się to daleko, daleko stąd...
O PM-ach pamiętam, dorwę się do skrzynki - odpiszę.
A śniło mi się to daleko, daleko stąd...
O PM-ach pamiętam, dorwę się do skrzynki - odpiszę.
Pozdrawiam
Wcale nie tak kolorowo, hehe.
Załatwię ją. Numer mam, możesz edytować, czy jak tam uważasz.
Pozdrawiam
Możesz to sobie "zmontować". Składniki oczywiście poza granicami Polski. Sklepów jest trochę. Tylko u nas, to jest illegal.
Pozdrawiam
Niemam jednak szamana pod reka- dlatego bede wdzieczny za rady co do przygotowania sie. Godzinka zazen przed (tak robie przy salvii), ew okadzanie tytoniem afrykanskim? Modlitwa?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.