Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Jako zrodla DMT, chaliponga?
Jakie ilosci zostaly uzyte?
Jak wygladal sposob palenia?
Purpurowa kora korzenia pewnej rośliny, o której krążą liczne legendy.
Powiem tak, paliło się, aż wypadło z ręki. To był moment.
Bongo, choć papieros też może być.
A śniło mi się to daleko, daleko stąd...
O PM-ach pamiętam, dorwę się do skrzynki - odpiszę.
A śniło mi się to daleko, daleko stąd...
O PM-ach pamiętam, dorwę się do skrzynki - odpiszę.
Pozdrawiam
Wcale nie tak kolorowo, hehe.
Załatwię ją. Numer mam, możesz edytować, czy jak tam uważasz.
Pozdrawiam
Możesz to sobie "zmontować". Składniki oczywiście poza granicami Polski. Sklepów jest trochę. Tylko u nas, to jest illegal.
Pozdrawiam
Niemam jednak szamana pod reka- dlatego bede wdzieczny za rady co do przygotowania sie. Godzinka zazen przed (tak robie przy salvii), ew okadzanie tytoniem afrykanskim? Modlitwa?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.