Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2179 / 31 / 0
ale W TRAKCIE pobudzenia? Bo na zejściu mnie nie interesuje, wiem że benzo sobie z tym radzą idealnie.
Hidden mefedron User
  • 2497 / 49 / 0
alfa-blokery! w weekend przetestuje, czy nadadza sie na nowe panaceum ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Można nawet przed intoksykancją, w trakcie owszem też. Dajmizepam bo ide na rolki jeździć rowerem.

Stosowanie ∡- lub β-blokerów na własną rękę za każdym razem kiedy przychodzi czas tripa, jest raczej niezdrowe. Próby oszukania organizmu skończą się zawałem w wieku 30 lat i chÓj ;] Tak se to wyobrażam
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2879 / 100 / 0
Może po prostu zbyt często "przychodzi czas na tripa" ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 5299 / 106 / 0
Może po prostu niezdrowo jest stosować leki wpływające na pracę serca, zwłaszcza gdy stosuje się substancje zmieniające jego prace?
  • 2879 / 100 / 0
Pytanie co jest bardziej szkodliwe, czy umożliwianie sercu zapierdolu przy konkretnie podwyższonym ciśnieniu, czy sztuczne obniżanie jego wysiłku lekami których używanie może przynieść przykre konsekwencje w przyszłości - tak źle i tak niedobrze.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 5299 / 106 / 0
Mniej źle w przypadku pierwszym - zapytaj się jakiegoś [najlepiej kilku] mgr farmacji albo i dr jeśli nie wierzysz. Odpowiedź taka jak moja od razu wypłynie z ich ust, i nie dlatego, że zdrowy rozsądek tak nakazuje, ale tak jest w rzeczywistości. Substancja to tam chuj, Szólgin zyje i ma się dobrze, próby oszukania, jakożem orzekł, oszukują... samego siebie. Ja żem się akurwat zapytał pana mgr dobrze znajomego, raczej nie naściemniał tylko z przerażeniem w oczach ostrzegł. Róbcie jak chcecie, liczę na to, że jednak mylna to opinia i jakieś tam stosowne dawki jakiś leków [może nawet kombinacji?] przyniesie kiedyś ulgę
  • 2497 / 49 / 0
pierdole magistrow farmacji od akodinow z kodeina i homeopatia na raka.
sadze, ze alfa blokery powinny byc idealne do niwelowania obwodowych efektow fenetylamin i nie chodzi mi tylko o serce.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
A ja sądzę, że jestem nieśmiertelny. LOL :nuts:
  • 2497 / 49 / 0
Ale ja mam jakies argumenty na poparcie swojej tezy, a ty jestes dopalaczowym milosnikiem zatokowej kapieli, co nie wrozy wiecznego zycia ;p

Wiekszosc efektow doskwierajacego bodyloadu wyglada wypisz, wymaluj jak efekt pobudzonych receptorow alfa1, wiec teraz wystarczy je tylko zablokowac i mamy antidotum na bodylod :)

[Tylko się śmiertelnie nie zablokuj bo bedem sad selegiline user'em, hehe]
[Prosze mi nie pisac takich rzeczy w postach ;)]
Ostatnio zmieniony 13 maja 2010 przez świetliste macki kosmicznej jaźni, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.