Stosowanie ∡- lub β-blokerów na własną rękę za każdym razem kiedy przychodzi czas tripa, jest raczej niezdrowe. Próby oszukania organizmu skończą się zawałem w wieku 30 lat i chÓj ;] Tak se to wyobrażam
Po dzisiejszym robię przerwę
Po dzisiejszym robię przerwę
sadze, ze alfa blokery powinny byc idealne do niwelowania obwodowych efektow fenetylamin i nie chodzi mi tylko o serce.
Wiekszosc efektow doskwierajacego bodyloadu wyglada wypisz, wymaluj jak efekt pobudzonych receptorow alfa1, wiec teraz wystarczy je tylko zablokowac i mamy antidotum na bodylod :)
[Tylko się śmiertelnie nie zablokuj bo bedem sad selegiline user'em, hehe]
[Prosze mi nie pisac takich rzeczy w postach ;)]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.