a i ostatnio mówiłem do lekarza że czytałem że coś tam taki i taki lek jest fajny....
to odp.....za dużo pan czyta i zawraca sobie głowe zagadnieniami których nie rozumie...niech pan da sobie spokój i zajmie się tym co ja dam
Jak mam go przekonać do fenelyzyny lub innego leku ...i jak argumentować dla czego ten
wykazując wiedzę pani goździkowej
Ale niestety młody gościu przeniósł się daleko ....a co sądzicie o babach w średnim wieku
http://www.ndrugs.com/?s=phenelzine
qiuru18 pisze:próbowałem moklo i sele ....jak bym miał wybrać to moklo
zlysmok pisze:poki co biore moklo+ selegileine 600m i do 60 selegiliny efekty nie sa jakies zaczhwycjace
harima pisze:Jestem mega ciężkim przypadkiem i nic oprócz Mao na mnie nie działa. Moklobemid był świetny ale z czasem przestał w ogóle wykazywać jakiegokolwiek działania antydepresyjnego/antylękowego.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.