ODPOWIEDZ
  • 39 / / 0
i co komuś udało się stworzyć godnego mixa?
Halucynogeny są wrotami, które umysł Gai zaistalował w historycznym procesie aby umożliwić każdemu wydostanie się kiedy będzie chciał, pod warunkiem, że jest na tyle odważny aby nacisnąć zamek i przejsć przez drzwi." T.McKenna
  • 656 / 12 / 0
Większe ilośći MDMA mogą dać efekty jak po MDA, gdy MDMA jest metabolisowany do MDA.
Ostatni raz z większą dawką metylonu było też ciekawie, troche psychodeli, wyostrzenie kolorów itp podobnie do MDA tylko mniej stymulacji i troche słabiej.
Sprawdziłem na wiki i bk-MDMA ulega tak samo N-demetylacji jak MDMA czyli tworzy sie bk-MDA, dziwne że jeszcze nigdzie nie widziałem tego związku, może jest niestabilny albo sie żle wchłania, niewiem, ale taki bk-MDA byłby pewnie ciekawym ketonem.
  • 519 / 2 / 0
W bk-MDA azot łączy się z ketonowym tlenem.
  • 1876 / 23 / 0
A ja bym zamiast 2C-B/2C-E dal 2C-D , substancja sama w sobie działa w chuj empatycznie co w psychodelicznych fenetylaminach jest rzadkością
  • 656 / 12 / 0
@Nananana, no tak tlen przyciąga tą grupe, ale w kwaśnym środowisku (żołądku) powinna chyba powrócic na swoje miejsce, jeszcze gdzies czytałem że pod wpływem wody sie tak dzieje
Ostatnio zmieniony 06 września 2010 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 137 / / 0
5-methyl-MDA , albo MDAI ;-)
  • 78 / 2 / 0
Tak naprawde moim zdaniem nie ma godnych substytutów substancji takich jak MDA, MDMA, MDEA. Mogą one podobnie dzialać ale nigdy nie lepiej. bk-MDMA czyli metylon jest cienki. Niby po nim jest dużo euforii i empatii, którą kocham ale co z tego skoro dziala 2 godzinki i to nie to samo co MDxx.
Uwaga! Użytkownik LosMDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 350 / 4 / 0
w sumie LosMDMA masz rację ale zauważ ,że praktycznie każdy narkotyk jest sam w sobie unikalny i nie stworzy się drugiego tak samo działającego związku ,może być silniej ,może być mocniej ale zawsze będzie "inaczej".
Ale fakt faktem MDxx i ich "magia" (bo nie umiem tego inaczej nazwać ,po prostu żaden drug nie dał mi nigdy czegoś takiego co dało mi MDxx .
  • 78 / 2 / 0
Racja. mefedron też mial być legalnym substytutem MDMA a w dzialaniu to zupelnie inny narkotyk przypominający w dzialaniu koks, fete i MDMA ale to nie to samo tylko coś nowego
Uwaga! Użytkownik LosMDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
5-methyl-MDA zapowiada się mega kozacko, tylko jeszcze trochę mało raportów z "badań", żeby jednoznacznie coś wywnioskować.
High, how are you?
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.