Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
dziękuję serdecznie :-)
  • 608 / 9 / 0
8-( 30g? mnie dwie łyżeczki wywalały z butów. nie porywałbym się na więcej niż 5g na pierwszy raz, efekty przedawkowania są bardzo nieciekawe.
z alkoholem potwierdzam, można się łatwo doprowadzić do strasznego stanu.

jakiś czas temu słyszałem o znajomej znajomej, która x lat temu nafaszerowała się johimbiną, dostała potężnej chcicy, którą zaspokajała jak się da, a po kilku dniach wylądowała w psychiatryku. beware
  • 113 / / 0
To powinno być chyba w dziale "Stymulanty Roślinne" zobaczcie na wikipedii
  • 2244 / 23 / 0
No tak, hehe, zaproponowałem, powiedzmy, autorską dawkę. ;-)
Tak jak piszesz, należy zaczynać od małych ilości, to nie jest byle jakie ziółko.

Jest na swoim miejscu, ma bowiem również inne działania, właśnie przy większych dawkach.
  • 4024 / 370 / 950
mrx pisze:
To powinno być chyba w dziale "Stymulanty Roślinne" zobaczcie na wikipedii
Niech lepiej wikipedia zobaczy sobie u nas ;-)

borrasca, gruba ta Twoja propozycja. Znaczy nie dla Ciebie pewnie, ale dla klaudusi co się przychodzi w dobrej wierze spytać ... :huh:
  • 2244 / 23 / 0
No przecież już pisałem, ale dobra. 3 łyżeczki na osobę, w formie herbaty, gotować na małym ogniu przez 15 minut. Do tego ta witamina C i może miód, jak komuś smak nie podchodzi.
Tak więc, raz jeszcze, klaudusia09, tym postem się sugeruj, nie tamtym. Mam nadzieję, że jeszcze żyjesz.
Pozdrawiam
  • 7 / / 0
Żyję, żyję :-) chwilowo chora, nafaszerowana całą masą leków- więc z testowaniem poczekam do momentu kiedy poczuję się zdrowa, bo teraz to ledwo przekopałam się do laptopa przez stertę chusteczek :'( dzięki jeszcze raz
  • 2244 / 23 / 0
Nie ma za co. Z johimbiną poczekaj sobie trochę dłużej, w sensie, po odstawieniu leków. No i zdrowiej.
  • 7 / / 0
Zieleń pisze:
8-( 30g? mnie dwie łyżeczki wywalały z butów. nie porywałbym się na więcej niż 5g na pierwszy raz, efekty przedawkowania są bardzo nieciekawe.
z alkoholem potwierdzam, można się łatwo doprowadzić do strasznego stanu.

jakiś czas temu słyszałem o znajomej znajomej, która x lat temu nafaszerowała się johimbiną, dostała potężnej chcicy, którą zaspokajała jak się da, a po kilku dniach wylądowała w psychiatryku. beware

te dwie łyżeczki dotyczyły kory mielonej, czy naparu z dwóch łyżeczek...?
  • 608 / 9 / 0
kory.
w małych ilościach yohimbe potrafi być fajne sniffem, chociaż niektórzy dostają od tego masakrycznie przekrwionych oczu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.