Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karoleekk »
Zawsze możesz walnąć małe "mobilizatorki" jakiegoś prochu.

Od amfy po "legal drugz" [koko, czy inne gówno] do kokainy włącznie. ;)
[...] Why don't think you trust
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RM »
amfe pare razy bralem ale jak bym mial brac piec dni w tygodniu to raczej odpada. sprawa wyglada tak ze piec dni w tygodniu wstaje o 4.30 ide na pociag jade ponad poltorej godziny wracam do domu po 17 i dwa dni w tygodniu jeszcze mam dyzur od 19 do 7rano i naprawde jestem wykonczony na maksa wiec musze cos dobrego znalezc
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
circus pisze:
@banshee
Rozumiem, że yerbę to zalecasz bezkofeinową? ;-)
no w sumie :)

RM nie bierz amfy ani żadnych dopalaczy bo to bez sensu. No i też nie możesz, bo przecież masz dyżur, będziesz w pracy, gdyby coś się stało i miałbyś testy albo podejrzenie to masz przejebane.

Yerba, yerba i jeszcze raz yerba!
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karoleekk »
Ja się zarzekam, i polecam Kofeinę. :)
[...] Why don't think you trust
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RM »
nie no na dyzur to nawet nie ma mowy nic kompletnie brac ale w pozostale dni jak musze wczesnie wstac albo po dyzurze jak musze jechac pociagiem to by sie przydalo bo juz przesypiam stacje
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pure »
Yarbe ci równiez polecam pije ja od 3 tyg, i stwierdzam ze o przyjemniej dziala od kawy, a pozatym to sudafet(efedryna)
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
@Pure
A powiedz magiku, od kiedy to w Sudafedzie jest efedryna?
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 3 / / 0
edit: mozna usunac
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2009 przez steffan123ad, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: crowquill »
circus pisze:
...od kiedy to w Sudafedzie jest efedryna?
pseudoefka... ja sama często nazywam te dwie substancje tak samo :P
  • 369 / 4 / 0
to dwie różne substancje. Ale podpisuje sie pod yerbą
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...